Elimi parmaklarımla saçımda gezdirip çektiğimde 2 3 tel saç oluyo bazen olmuyo. Bu durumu takıntı yaptım
parmaklarımı sürekli saçımda gezdiriyorum 10 kere saçımı gezdirdim çeker gibi yaptım beyaz kağıt üzerine eğilerek sonra saydığımda 25 30 tel kadar saç vardı. Normal mi bu dökülme
parmaklarımı sürekli saçımda gezdiriyorum 10 kere saçımı gezdirdim çeker gibi yaptım beyaz kağıt üzerine eğilerek sonra saydığımda 25 30 tel kadar saç vardı. Normal mi bu dökülme
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Her gün bir miktar saçın dökülmesi normal, parmaklarını kafanın içerisinde gezdirirken saç gelmesi bu sebeple gayet normal.
Normal. Hatta dökülecekler dökülsün biran önce de yerine yenileri çıksın. İleride saç sorunu yaşamaktan korkuyorsan, genetik olarak baban ya da akraba çevrende üç aşağı beş yukarı profiller aynıysa, kısa saça alıştır kendini. Belli bir yaşa kadar en azından daha sağlıklı saçların olur. Ya da para biriktir saç ektir ya, dünyanın en iyi saç ekim merkezleri Türkiye'de. Kullim kullimler geliyordu , artık bütün avrupa , asya , amerika falan da gelmeye başladı.
Bu yaşta o kadarcık saç dökülmesi normal yani.
Eyvallah reis sağ olasın. Evet pek dökülme yok ama ben takıyorum biraz. Sen elini saçına gezdirince falan kaç tel geliyo peki normal mi
Saymıyorum ki. Ben de çok dökülüyor ama yine çıkıyor. Yav ne kafaya takcam. Dökülürse dökülsün. En kötü artık saç ektiririz ilerde belki. Napalım ikimiz kafayı mı yiyelim. Elimizden bişi gelmiyor işte.
Salla gitsin kardeşim. Yani samimi söylüyorum bence sende normalin de altında dökülüyor.
Aynen öyle reis ama 30 40 teli bir arada görünce korktum açıkcası 10 15 kere avuclayıp cektım onun da etkısı olabilir bence. Veya psikolojik bence
Bir çok faktör var, psikolojik, besin değerleri, kan değerleri , yaşadıımız ortamın hava koşulları, tabi en etkileyeni genetik mirasımız falan. Bu satılan saç güçlendiriciler, çıkarıcı ürünler falan hepsi yalan.
Tek bir sebebe bağlı olsa başarılı olurlardı ama değil işte. Kafanı her gün de yıkama gaza gelip. En az iki günde bir yıka. Yağlanması lazım saçlar beslensin diye. Temiz bakcan , sigara içmiycen yok oksijeni bol yerde olcan , yok stres olmıcak. Ohooo ölme eşeğim ölme.
Çok afedersin sokarım böyle aşkın ızdırabına. Benim gibi yap salla gitsin. İlerde bir hal çaresine bakarız. Daha yaşımız genç. Belki de benden büyüksün ama 24 bile olsan gençsin be abi.
Eyvallah reis şimdi bu dökülme normal mi değil mi anlamadım😂normal demi
Bence normal
Eyvallah reis iyi geceler
Sagolasın , sana da iyi geceler abi