Merhaba. Elidor'un son zamanlarda çok konuşulan 7'si 1arada saç güzelleştirici kremini öneririm. Saç besleyici özelliği sayesinde güçlü saçlara zemin hazırlıyor ve saç yapısını koruyup güçlendiriyor.
Şunu da söylemeliyim ki canlı, dolgun ve ışıl ışıl saçlara sahip olmanın yolu sağlıklı ve güçlü saçlardan geçiyor. Elidor 7'si 1 Arada Saç Güzelleştirici Krem tüm bunları tek başına yerine getiriyor.
Merhabalar Saçların ışıl ışıl parlamasi için Elidor 7si bir arada saç güzelleştirici kremi tavsiye ediyorum. Islak kuru her türlü kullanımı ile saçları parlak ve canlı gösteriyor.
Merhaba. Her saç tipine uygun olan Hindistan cevizi saç bakım yağı kullanımı tavsiye ederim. Saçlara bakım yapıp besler, hızlıca uzamasını sağlar ve parlaklık katar saçlara.
ben bimdeki bebe şampuanını kullanıyorum çok güzel oluyo. kepek mepek yapmıyo. ayrıca saçıma ne fön makinesi kullanırım ne başka bi şey. duştan çıkıncada tararım bağlarım 1 saat geçtikten sonra gene tararım bağlarm bene bikaç saat sonra düz kuruması için tarar bağlarım ama nazikce tararım. çok güzel oluyo mig gibi