Saçlarımın parlak olmasını sağlayacak şampuan arıyorum. Denediğim şampuanlardan pek memnun kalamadım. Saçların parlak olması için şampuan önerir misiniz? Memnun musunuz peki?saçların parlak olması için öneriler
Saçların parlak olması için şampuan önerisi olan var mı?
Öncelikle yediklerine dikkat etmelisin D ve C Vitamini içeren gıdalar. Tüketmelisin saçlarımızın, kaşlarımızın, kirpiklerimizin ve tırnaklarımızın sağlıklı uzaması ve canlı parlaklık için doğru beslenmek gerekir. Örneğin; gözlerimize ve saçlarımıza canlılık, parlaklık kazandıracak besin omega 3 tüketmeliyiz ayrıca süt ve süt ürünlerinden vazgeçmemeliyiz Bunların yanı sıra yumurta maskesi kürü deneyebilirsin işe yarıyor. Bir de deneyimlerim ve tecrübelerimin sonucunda ki olan panten argan yağını öneririm #saçlarınız yağlı değilse# diplerden masaj yaparak uçlara doğru sür. 30, 35 dk beklet sonra fön ile kurut baska marka kullanırsan onlar. Durulama istiyor. Bilgine bir de elidor hindistancevizli olan şampuan önerimdir. Bir başka unsur ise saça parlaklık verecek ve sağlıklı uzamasını sağlıyacak yöntem bir sprey şişeye elma sirkesi biraz kalanına su doldurun 15 dk bekletin durulayın bunu temiz saça uygulamanız yeterlidir. Geçmiş olsun✂️
Parlak saçlar hepimizin hayali. Saçlarımız birçok etkene bağlı olarak parlaklığını yitirebiliyor. Saçların parlak olması için Doğru ürünler kullanmamız gerekli.
Saçların parlak olması için şampuan tavsiyeleri
Elidor parlak saçlar için şampuan
Saçların parlak olması için şampuan
Pırıl pırıl parlayan saçlar için ilk tavsiyem Elidor Güçlü ve Parlak Saçlar şampuan. Saçların parlamasını sağlarken, yumuşatıyor, bakım yapıyor ve ipeksi bir görünüm veriyor. Ayrıca kokusu sayesinde mis gibi kokan saçlara sahip olmamızı sağlıyor. Ben kullandığımdan beri çok memnunum. Saçların parlak olması için Elidor'u tavsiye ederim. <3
Yves Rocher
Yves Rocher markasının şampuanları da güzel. 3'ü 1 arada şampuanını tavsiye ederim. Saçlara parlaklık veriyor, yumuşatıyor ve bakım yapıyor. Tercih edilecek şampuanlardan biridir.
Pantane parlak saçlar için şampuan
Pantane, saçların parlak olmasını sağlıyor, bakım yapıyor ve onarıyor. Parlak saçlar için şampuan tavsiyelerim arasında Pantane'de var.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Saçlar neden ışıl ışıl parlamaz?
Nem eksikliği, kimyasal kullanımı, aşırı ısı uygulama, saç boyama gibi işlemler saçların kurumasına hatta yanmasına ve parlaklığını yitirmesine sebep olur.
Daha parlak ve güçlü saçlar için ne kullanmalı?
Daha parlak ve güçlü saçlar için Elidor Güçlü ve Parlak serisini denemelisin. Üstelik yenilenmiş haliyle daha da etkili. #PembeyeŞimdiBak 😉 Elidor Güçlü ve Parlak Şampuan, Nutri Shine teknolojisi içeren formülüyle her bir saç telini nazik bir şekilde kaplar ve ışıl ışıl saçlara kavuşmanı sağlar. Ayrıca bu formül saça güç kaynağı oluyor, kırıkları onarıyor ve koparak dökülmeleri engelliyor.
Elidor Güçlü ve Parlak Şampuan nasıl kullanılır?
Islak saçına masaj yaparak uygulayıp köpürt ve durula. İşte bu kadar! Artık saçlarını çok kolay da tarayacaksın. Şampuanı, saç kremiyle birlikte kullanırsan çok daha çabuk ve etkili sonuç alırsın 🌺
Bir süredir sülfatsız şampuan kullanıyorum ve ciddi anlamda parlaklık verdi saçlarıma. Ekstra krem, bakım ürünleri kullanmayı bıraktım. Denemek istersen tavsiye ederim. Saçlara zarar veren sülfat olmayınca ciddi bir fark oldu.
Tek basina sampuan saci beslemek parlatmak icin yeterli degil bence... sac kremleri yaglar maskeler serumlar kullanmadiktan sonra olmuyor... en etkilisi dogal yaglar... hindistancevizi yagi bu konuda en iyilerinden haftada bir yaparim...
Doğal yöntemler denemelisin, duştan sonra çok küçük bir miktar hindistan cevizi yağı vs sürebilir sin. Yine buram buram reklam kokan cevaplar verilmiş.
BIONESS markasının saç maskelerini ve sülfatsız şampuanlarını kullan. Ben denedim çokta memnun kaldım. Saçları daha canlı ve parlak tutuyor diyebilirim. Tavsiye ettiğim bir ürün 👍