Ya çevrem de saç bakımı yapmadan saçları çok güzel olan ışıl ışıl parlayan saçlara sahip arkadaşlarım var ben servet harcıyorum öyle olmuyor. Sizce bakım vs ilgisi yok mu?
Hiç bakım yapmadan çok güzel saçlara sahip insanları kıskanır mısınız?
Merhabalar Kıskanma demiyim ama imrenirim. Sınıf arkadaşım vardı bir erkek. Belinde upuzun sapsarı saçları vardı. Diyordum ne kullanıyorsun ya bize de söyle? Dediği sadece yıkıyorum saç kremi bile kullanmıyorum. 🤷♀️ Aşırı sinir oluyordum ama belli etmiyordum. Neyse saçları hala belinde ve kız arkadaşına saçlarını ördürüyor. 😂
Uzulme yawrum disardan takviyeyle seninde olur gunumuzde sac bakim yaglari maskeler vs cok var evde yapabilecegin sac bakimlari var bir arastir senin sacin nasil neyinden memnun degilsin ki
İnan bana saç bakım yağlarının tümünü kullandım Hint yağı Badem Yağı zeytinyağı çam terebentin yağı yok olmuyor benim saçlar ince telli gür görünsün çok olsun isterdim ama yok
Eger izmirde yasiyorsan benim gittigim bir güzellik merkezi var saç vitamin uygulamasi yapiyor biraz pahali ama sonuclari mükemmel kel insanlarin saç kıran olanlarim bile sacinin ciktigini gördüm instagram adresini verebilirim bir incele istersen seninde gürlesir sacin uzulme yaa
İnsanın başına ne gelirse kıskançlık durumundan gelir gadası. İnsanı bu kıskançlık yer bitirir. Sinir stres sahibi eder. Maşallah demek daha güzel olur.
Arkadaşın bugun saçını gördüm ne kullanıyorsn dedim bide saç bakımı ile mi uraşcam dedi öyle güzel saçları vardı ki parlıyor gürr ve çok bakımlı görünüyor