Egzama hastasıyım ve bugün kafamdan kurtçuk çıktı, hastalığımla bir ilgisi olabilir mi?

Öncelikle merhaba. Ben seboreik dermatit hastayım. Bilmeyenleriniz için bir nevi saç derisi hastalığı, egzama. Sürekli kabuklanmalar yaşıyorum ve elimde olmadan yaraları soyup kafa derini kanatıyorum. Yaklaşık 2-3 senedir yaşadığım bir rahatsızlık bu. Şimdi asıl soruna geliyorum. Bu aralar kafamda yine çok kabuklanmadan dolayı yaralar oluştu. Ve bugün duş aldığım da saçımı tararken, tarağıma kurt veyahut kurtçuk takıldı. Haliyle çok telaşlandım. Kurtun üzerinde kanlar vardı biraz. Artık endişelendiğim ve korktuğum tek şey kafamın içindrn mi çıktı yoksa başka şekilde mi orada bulundu. Bu saatte cildiyeden de randuvu bulamayacağım için buraya yazmaya karar verdim. Çok endişeli ve korku doluyum. Detaylı duştayken annem baktı fakat başka olmadığını veyahut lavrasının olmadığını söyledi. Ama bilmiyorum, yumurtlamış olabilir mi? Ya da kafamın içinde olabilir mi? Nolur bilgili kişiler yardım etsin. Şimdiden teşekkürler.
Egzama hastasıyım ve bugün kafamdan kurtçuk çıktı, hastalığımla bir ilgisi olabilir mi?