Soruma özellikle kızlar cevap verirse sevinirim yardımınıza ihtiyacım var... Saçlarımın ıslak gibi görünmesini istiyorum bazen kabarıyor çünkü. Suyla ıslatmak bir işe yaramıyor yine aynı kalıyor benim istediğim sanki banyodan yeni çıkmış gibi saçın ıslak kalması ama aslında ıslak değil de dıştan öyle görünmesini istiyorum.
Ne kullanabilirim birkaç saatliğine ıslak gibi görünmesi için? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar. Saçların ıslak gibi görünmesi için
Saçlarımın ıslak gibi görünmesini istiyorum, ne kullanabilirim?
Islak saç modeli oldukça hoş duran bir modeldir; bu yüzden de saçlarının ıslak görünmesini istemen normal bence. Sana bu görüşümde ıslak saç modelini nasıl elde edebileceğini ve bunun için birkaç üründen bahsetmek istiyorum. Umarım tavsiyelerim faydalı olur.:)
Saçları ıslak göstermek için ne yapmalı?
Saçları ıslak göstermek için
Bu modeli genelde jöle ve saç waxı gibi saçı sertleştiren ürünlerle elde edebilirsin ama hak verirsin ki hiç kimse saçının sert görünümünden memnun kalmaz. Saçı ıslak gösteren ürünlerden iyisi briyantin. Bu sayede saçlar yumuşak kalıyor ve sertleşmiyor. Saçı ıslak gösteren köpük de denedim ancak saçları yağlı gibi gösterdiği için kullanmaya devam etmedim. Saçın ıslak görünmesi için ne yapılmalı diyenler için kesinlikle briyantin öneririm. Onun dışında ıslak görünümlü saçların kafaya yapıştığını bilmeyen yoktur. Bu da kötü bir görüntü oluşturuyor. Size saçlarınızı hacimli göstermek için de harika öneriler vereceğim.
Islak Saç Modeli İçin Harika Görünmesi İçin İlk Yapman Gereken Nedir?
Her İşin başı temizlik diye boşuna dememişler. Bu yüzden de saçlarını öncesinde saç şampuanı ve saç kremi kullanarak temizleyip, nemlendirebilirsin. Saçlarına hacim vermek istiyorsan kesinlikle sana önerim Elidor By Elvin Levinler Saç Şampuanı ve Saç Bakım Kremi olacaktır. Islak saç görünümü tek başına yeterli olmadığından saçının hacim kazanması için bu iki ürünü mutlaka denemelisin. Benim de saçlarım kuru ve kabarık bir görünüme sahipti öncesinde ve bu ikili saçlarıma o kadar iyi geldi ki gönül rahatlığıyla kullanabileceğin düşünüyorum senin de.
Muhteşem Duran Islak Saç Modeli İçin...
Saçı ıslak gösteren ürünler
Yazımın başında jöle ve wax gibi ürünlerin saça sert bir görünüm kazandırdığını söylemiştim. Bu yüzden de saçını hem yumuşak hem de ıslak gösteren ve şampuan sonrasında kullanabileceğin bir ürün olan Elidor By Elvin Levinler Süper Saç Bakım Kremini denemeye ne dersin? Ben bu ürünü şampuan sonrası saçlarıma uygulayıp 5 dakika bekliyorum ve ardından da saçlarımı ağırlaştırmayan özelliği ve muhteşem kokusu sayesinde saçlarımın ekstra hacimli görünümesini sağlıyorum. Sen de saçlarının kuru görünümünden şikayetçi olduğundan tercihlerin arasına alabilirsin.
Saçlarını Saç Bakım Yağı İle Ekstra Islak Göstermek İstiyorsan...
Saçın ıslak görünmesi için
Saçlarını saç bakım yağı sayesinde ekstra olarak ıslak gösterebilmen mümkün. Bu konuda da önerim her an kullanabileceğin Elidor By Elvin Levinler Saç Bakım Yağı olacaktır. Ürünü kullandıktan sonra saçlarını dilediğin gibi şekillendirip, ıslak görünümünün keyfini çıkarabilirsin.
Haftalık Saç Bakım Maskesi Saçlarına İyi Gelecektir!
Saçlarının kabarıklığından söz etmişsin. Ben de sana, saçlarının ihtiyacı olan, haftalık saç bakımında kullanabileceğin Elidor By Elvin Levinler Serisinden Olan, Süper Saç Bakım Maskesini tavsiye ediyorum. Nasıl ki cildimizin maskelere ihtiyacı varsa, saçlarımızın da olduğunu unutma. Düzenli olarak kullandıktan sonra kabarma gibi bir probleminin kalmayacağını düşünüyorum.
rica ederim canım , benim saçlarım da su dalgası orjinalden bende bazen köle jullanıyorum ama çoğu zaman pantene nin saç şekillendiricisini kullanırım mis gibi bir kokusu var .
En İyi Cevaplar