Kökünden dökülen saçlarım yeniden çıktı 4 ayda 6 Cm uzamış. Yani şu an 6 cm alttaki saçlarıma çabucak karışabilmesi için GERÇEKTEN UZATACAK bir yağ, ürün arıyorum.
Hakiki zeytinyağı nasıl?
Hakiki zeytinyağı nasıl?
Selam,
Hindistan cevizi yağı ile hem saçınıza hem bakım yapıp hem de saçınızın uzamasına yardımcı olabilirsiniz. Size Hindistan cevizi yağı ile nasıl bakım yapacağınızı anlatmak istiyorum.

Katı formda olan Hindistan Cevizi Yağı' nı ilk olarak eritmeniz gerekiyor. Bunun için bir kaba koyduğunuz 1 su bardağı sıcak suya, 2 çay kaşığı Hindistan Cevizi Yağı koyup, erimesini bekleyin. Yağ eridikten sonra elinize bir miktar alıp, saç diplerinizden başlayarak uygulayın. Tarak yardımıyla da bütün saçınızı tarayabilirsiniz. 30 dakika bekletip, saçlarınızı şampuanlayın ve ılık suyla durulayın. Aslında suyla karıştırmadan doğrudan da eritip uygulayabilirsiniz ama daha çok verim almanız için suyla karıştırmanızı öneririm. Saça zararı olmadığından 1 gece de bekletebilirsiniz saç bonesi takarak.
Merhaba.
Saçların uzaması zaman ve sabır gerektirir. Ama biz kızlar her şeyin hızlandırılmış programda olmasını isteriz. Saç uzatma konusunda önerilerim var.
İlk olarak Hindistan cevizi yağı kullanmanı öneririm. Ben de saçlarımda kullanıyorum ve etkili sonuçlar alıyorum. Saçları uzatmasının yanında; saçları parlak ve yumuşak yapıyor, saçların elektriklenmesini de önlüyor. Kullanım olarak da; kuru saçlarının diplerine masaj yaparak sür. Sonra da geri kalan saçına sür. İstersen 1 saat beklet, istersen de 24 saat beklet. Ben genelde akşamdan sürerim ve ertesi gün saçlarımı yıkarım.

Diğer bir öneri olarak da Hint yağı kullanmanı tavsiye ederim. Hint yağını şampuanına dökebilir ve öyle kullanabilirsin. Dilersen de saçlarına masaj yaparak hafif hafif sürüp yarım saat bekleyip duşa girebilirsin.
Merhaba 🔮
Saçları uzatmak sabır isteyen bir süreç. Bu sürece doğru şampuan seçimi ile başlayabilirsin. Bildiğim kadarı ile restorex ve elidor sağlıklı uzayan saçlar şampuanı bu konu da çok övülüyor. Kendi deneyip memnun kaldığım bakım ise kesinlikle doğal bakım yağları kullanmak.
Hindistan cevizi yağı
Argan yağı
Çörekotu yağı
Saç bakım yağı
Tatlı badem yağı
Ve en önemli iki yağ ise dambur amla saç bakım yağı ile çam terebentin yağı çok fazla etkili. Özellikle çam terebentin yağını şampuanının içine on damla kadar ilave ederek, şampuanının uzama etkisini daha da artırabilirsin.
Google sorsan daha sağlıklı olur. Bana yardımcı olabilir misin konuyla alakası yok ama instagramdan video atsam dış görünüşümün nasıl olduğunu söyler misin fotoğraf ile anlaşılmıyor video daha sağlıklı olur yan ve düz açıdan yanlış anlama kötü niyetli değilim
Cevap
3Cevap
Merhaba.
Saçlarınıza doğal has zetin yağını masaj yaparak yedirin ve 2 saat kadar bekleyin. Daha sonra durulayın. Bu işlemi hafatda bir kez uygulayın saçlarınız 1 ayda 2 cm kadar uzayıp daha sağlıklı ve parlak görünecektir.
Sarımsak ve zeytinyağı haftada 2 kere uygula örgüde saçı hızlı uzatıyor gece yatarken hafif nemli şekilde örebilirsin
Taze kekiği kaynatıp suyunu saç diplerine uygula faydasını görürsün ben gördüm
Amla yağı restorex şampuan ve keratin çok hızlı uzatıyor
Bilmiyorum ama bol bol yıkarsan uzar herhalde.
Saçların böylede iyi
Kestirmemek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?