Saç bakım yağı olarak daimi tercihim Elidordur. Oldum olası Elidor'un ürünlerine hayran kalmışımdır.
Saç bakım yağı olarak Elidor Doğanın Enerjisi saç bakım yağını kullanıyorum. İçerisinde bulunan avokado ve üzüm çekirdeği yağı ile saçlarım ağırlaşmıyor ve doğanın bütün enerjisi saçlarımda toplanıyor. Kullandığım diğer ürün ise Elidor Elvin Levinler saç bakım yağıdır. İçerisinde bulunan nar çekirdeği yağı ile saçlarım besleniyor, ağırlaşmıyor ve gün boyu saçlarım hacimli kalıyor. Kokusu ise muhteşem.
Su görseldeki Elidor by Elvin levinler saç bakım yağını kullanıyorum. Fakat Hindistan cevizi yağını da sıklıkla kullandığım olmuştur. Seçenek çok aslında kullandığım bütün yağlar bugüne kadar saçlarıma hep iyi gelmiştir. Sana da öneririm bu yağı.
Badem yağı ve Hindistan cevizi yağını. Gerçekten saç dostu diyebilirim bittikçe alıyorum. Bu aralar hint yağı na da kafayı taktım. Çok faydasını görüyorum.
Merhaba. Ben üç çeşit yağ kullanıyorum. Özellikleri yazları çok yıpranabiliyor saçlarım. Bu yüzden olabildiğince dikkat ediyorum. 1-) Badem Yağı 2-) Papatya Yağı 3-) Çörek otu Yağı
Argan yağ ve Hindistan cevizi ya ikisini tercih ediyorum aradığım her şey var
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
macadamia yağına sardım şu sıralar kdks. saçlarım yeterince gür ve kalın telli olduğu için bilerek saçı çoğaltan ürün kullanmamaya özen gösteriyorum saçlarım yeterince yoruyorlar zaten beni. d