Tedavi görüyorum ve saçlarımda kellik başladı. Moral olarak çok bitik bir haldeyim. Kocam da artık beni beğenmediğini söyledi. Üstüne bir de bu eklendi. Ne yapacağım?
Hastalığımdan dolayı saçlarım dökülmeye başladı ve kocam artık beni beğenmiyor. Ne yapmalıyım?
Bunu maalesef üzülerek söylüyorum, kanser başlangıcı olabilir. Çok geçmiş olsun. Benim sevgilim kanser olmaya başlasa ve birbirimize sonsuza dek aşık olsak ne olursa olsun o beni aldatmadığı sürece ben onu bırakmam. Ama o beni aldatırsa burcum yengeç olduğu için onu hiçbir zaman unutmam. Aşk ilişkisinde sevgilim kanser olmaya başlasa onun moralini bozmamak için karşısında ağlamam. Ama burcum yengeç olduğu için tek başıma onun fotoğrafına bakarak çok ağlarım. Onun moralini düzeltmek için elimden gelen her şeyi yaparım. Ama haklı gerekçelerle moralini düzeltemesem bile her zaman onun yanında olurum. Hastaneye yatsa bile hiçbir zaman yanından ayrılmam. Gecem gündüzüm normal zamanla bile hep onunla geçerdi, hastanedeyken önemli olan işlerimi iptal ederdim. Ben tipik bir yengeç erkeğiyim. Sırf aşkını, kanser oldu diye bırakan erkeklere saygım yoktur. Ki zaten onların tek sevgililerine değil hiçbirisine saygısı yoktur.
Senin için o adamın kafasını gözünü patlatabilirim istersen bunu bütün samimiyetimle söylüyorum hangi şehirde olursa olsun hiç farketmez gelir hastahanenin kapısına atar gideriz. Boşuna dememişler aşkın gözü kördür ota da konar b0ka da konar diye. Allah şifa versin inşallah tez vakitte sağlığına kavuşursun. Ben sözümün arkasındayım laf olsun diye söylemedim haberin olsun.
Çok özür dilerim ama okur okumaz içinden şu yorumu yaptim, yine özür dileyerek butmraya da yansıtmak istiyorum musadenle. S*ktirsin kardeşim. Sen moralini bozma böyle bir şey için. İnşallah kısa zamanda sağlığına kavuşursun. O mahlukati da kısa zamanda boşa.
Boşayacaksın balım evet biraz sert kestirip attım ama sen şu an destek görmen gerekirken bunu yapmamalı sakın o olmadan ben napıcam ben onsuz yapamam kafasına girme kadınsın sen herşeyi yapacak gücün var
Hastalık gibi ciddi bir olayın burukluğu ve güçsüzlüğü içerisindeyken eşinin sana seni beğenmiyorum demesi aşağılıkca ve bencilce bir harekettir. Senin yerinde olsaydım yol verirdim cehennemin dibine kadar giderdi.. Çok çok geçmiş olsun. Bu halinde ve bu zamanında yanında olmayan biri iyiyken hiç yanında olmasın gerek yok..
Iyi günde kötü günde? Hastalıkta sağlıkta? Evliliğin ne demek olduğunu sevmenin sadece dış görünüşten ibaret olmadığını hala anlayamamış insanlara ne yazık. Oysa güvenerek aynı yastığa baş koyduğun bi insan. Bir şey yapmak zorunda değilsin. Sen hastayken senin o haline takılan bi insan için bir sey mi yapacaksın bir de
Gerçekten seven hastalıkta sağlıkta hep yanında olur. Evlenmeden önce hastalıkta sağlıkta diyoruz iyi günde kötü günde diyoruz. Kocana deki sen hasta olsaydın ben seni yine de beğenir severdim işte o zaman kendinden utanır utanmazsa ayrı bi şey hadi ordan et onu
kocan çok saygısız bir adammış ben olsam böyle bir durumda saçları beraber kısaltırdım.. sevgi böyle bir şey.. en güzel anında değil en kötü anında hissetmelisin
Gerçekten sana böyle mi dedi yoksa soru mu tröll yani kimse bunu demez ya kolay kolay Beğenmese bile söğlemez İnsanlik meselesi bu Yanlış insanla evlenmişsin hepimizin başına gelebilir hepimiz her an hasta olabiliriz
Senden değerli hiç bir şey yok geçmiş olsun ama ben eşi izin yerinde olsam kafamı sıfıra vururdum hiç düşenmeden...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Biliyorum kolay değil ama onun söylediğini önemsemeyin. Olumsuz hiç bir şeyi önemsemeyin. Önceliginiz sağlığınıza kavuşmak olsun. bencil, duyarsız insanlarla onları umursamayarak mücadele edin.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Eşin insanmı yaa böyle terbiye sizlikmi olur senin yanında sana destek olması gerekşrken sana yaptığına bak sen ona eşim deme ben ce