Saç Bakım Her erkek kellik korkusu yaşar mı? nüktelidilber Takip Et FenomenYoda Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Saçlar gür olsa bile genetik olarak dökülüp kel kalınabiliyor. Erkeklerin hepsi bu korkuyu yaşıyor mudur? Her erkek kellik korkusu yaşar mı? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
türkiyetürklerindir Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 66% +1 yıl yaşar, fırça gibi saçı olan 25 lik delikanlı 40 na gelince seyrelmiş saçlarla aynaya bakınca derin bir oooffff çeker.. geçen acımasız zaman neleri alıp götürmüş bakar bakar bakar bakar... 1 0 Yorumla
KorkusuzCZFT Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 86% +1 yıl Kellik korkum yok. Er ya da gec her erkek genetik ve hayat sartlari geregi yasicak. Ortaya nasil bi profil imaj cikicak 0 0 Yorumla
demir1999 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 70% +1 yıl Benim iki dede de kel, sac ektirecem ins ;) erkeklerin en buyuk iki korkusu, kellik ve kucukluk :) 0 0 Yorumla
KK_KKKK_KK Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl hayır kel olmayacak adamın saçı belli oluyor bence 0 0 Yorumla
Boavista Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Yaşar tabii ki ama gerek yok saç ektirebilir. 0 0 Yorumla
karsiyakaliali Takip Et Master Yaş: 61 +1 yıl Yaşıyor. Çok şükür benim saçlarım dökülmedı. 0 0 Yorumla
kahveligünler_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Yaşar 0 4 Yorumla saffet446 +1 yıl Ben hariç Yorumla kahveligünler_ +1 yıl Aa cidden mi Yorumla saffet446 +1 yıl Bendeki bu saçla hiç kel kalacağımı düşünmüyorum 😂😂 Yorumla kahveligünler_ +1 yıl Hahaha😂😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
yaşar, fırça gibi saçı olan 25 lik delikanlı 40 na gelince seyrelmiş saçlarla aynaya bakınca derin bir oooffff çeker.. geçen acımasız zaman neleri alıp götürmüş bakar bakar bakar bakar...
Kellik korkum yok. Er ya da gec her erkek genetik ve hayat sartlari geregi yasicak. Ortaya nasil bi profil imaj cikicak
Benim iki dede de kel, sac ektirecem ins ;) erkeklerin en buyuk iki korkusu, kellik ve kucukluk :)
çok korkuyorum kel olmakan
hayır kel olmayacak adamın saçı belli oluyor bence
Genetiği kötüyse Yaşar herhalde
aklımın ucuna dahi gelmiyor
Yaşar tabii ki ama gerek yok saç ektirebilir.
Yaşıyor. Çok şükür benim saçlarım dökülmedı.
yaşamaz
Yaşarr
Yaşar
Ben hariç
Aa cidden mi
Bendeki bu saçla hiç kel kalacağımı düşünmüyorum 😂😂
Hahaha😂😂😂