Dp çörek otu yağlı şampuan aldım kullanmadım henüz
Açıcıdan dolayi saçlarım koparak dökülüyor tarayınca falan öneriniz nedir?
Açıcıdan dolayi saçlarım koparak dökülüyor tarayınca falan öneriniz nedir?
Soğuk sıkım Çörek Otu Yağı ve Argan Yağı al.
Haftada bir veya iki kere olacak şekilde duşa girmeden yarım saat önce saçının köklerine uygula. 20 dakika bekletip duşunu al.
Dultan çıktıktan sonra da varsa eğer tatli Badem yağını parmak uçlarına birkaç damla damlatıp saçına sürebilirsin elini. Saçını uzatıp parlak bir görüntü almasını sağlar.
Argan ve çörek otu yağı saçın rengini eski haline gelmesini sağlar ve zararlı maddelerden uzaklaştırarak saçın beslenmesini sağlar. Sonuç olarak saç daha sağlıklı çıkacağı için güçlenir ve dökülmenin, kırıkların önüne geçilir.
Bir saç kırılıyorsa nem eksiği var demektir.
Öncelikle kendi saçın için gerekli, doğal ya da kaliteli şampuanlar kullanmalısın.
Diğer ve en etkili adıma gelecek olursak. Doğal yağlar her zaman saçları güçlendirir ve bolca nemlendirir. Bunun için birçok yağ önerebilirim. Zeytinyağı, hindistan cevizi yağı, avokado yağı bu yağlar saçlarını güçlendirecektir.
Uygulanışını anlatayım. Hindistan cevizi yağını, saçlarına masaj yaparak uygula. Saçlarının üzerine bir havlu kapat. Biraz beklet. Sonra saçlarını yıkayabilirsin.
Düzenli kullanımda etkisini göreceğini düşünüyorum.
Cevap
2Cevap
Sac besleyici yağ lar var eczanelerden temin edebilirsin bence iyi geliyormus
Teşekkürler
Cilt problemi varsa ondan da olabilir özellikle kolay kırılan tırnak vb
Evet tırnaklarımın kırılması neyse soyuluyor. Ama açıcı uyguladıktan sonra kopmaya başladı saçım
kisaltmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?