Saç kremi de kullanıyorum yine de bu şekilde hiç güzel durmuyor boyadan dolayı yıprandı o yüzden olabilir biraz da kestirdim sağlıklı dursun diye önerebileceğiniz bi ürün var mı 😤Lütfen kestirin demeyin uzun saç seviyorum
Selam🌸 Öncelikle saçlarını biraz kestirmeni tavsiye ederim. Ben de sarıya boyamıştım, yıpranıp kurumuştu. Kestim rahatladım. Sana kullandığım ürünlerden tavsiye vereyim. Şampuan olarak Elidor anında onarıcı bakım şampuanı kullanıyorum. Içerisinde bulunan Kalsiyum&Keratin ile saçları güçlü kılıyor. Krem ile kullanmanı tavsiye ederim. Ben saç bakım spreyini de kullanıyorum.
Saçlarım hızlı uzasın ve keseyim diyorsan sana doğal bir yöntemim. Pirinç suyu yöntemi. Pirinç suyu; saçları onarır, besler ve hızlı uzatır. Geçen haftalarda ben de saçımı kestim ve pirinç suyu ile saçlarım güzel etkiler görüyor. Kendi saçıma uyguladığım şekilde anlatmak istiyorum sana. Bir gün öncesinden pirinçleri suya bırakıyorum. Fermante olması gerekir. Bu süreçte pirinçler aminoasitlerini ve vitaminlerini suya bırakır. Diğer gün pirinçleri süzüp fısfıs şişeye dolduruyorum. Kullanımı daha rahat oluyor. Saç diplerine sıkıyorum ve masaj yapıyorum. Sonra da geri kalan saçıma sıkıyorum. 1-2 saat bekliyorum ve duşa giriyorum. Haftada 2-3 kez kullanıyorum ve çok memnunum. Kullanmanı kesinlikle tavsiye ederim.