Maske krem herseyi denedim ama kupkuru bir sacim var kestim 5 cm kendim duzelmiyo duzlestirici falan kullanmiyorumm boyatmayali 2 ay oldu görselde resmi var dipteki kendi saclarim
Saçında işlem var mi öncelikle? İşlemler çok kurutuyor. Ona uygun şampuanlar ve saç maskeleri var. Onları araştırıp düzenli olarak kullanabilirsin. Bir de işlem yapiyorsan bir süre ara ver çünkü saçın yapısını gerçekten bozuyorlar. Uygun şampuan ve maskeyi aldıktan sonra sana bir de şeyi önerebilirim duş alırken saçını çok sıcak suyla yıkama ben bir dönem öyle yıkıyordum ve saçımda işlem olmamasına rağmen kupkuruydu eğer sen de öyle yapiyorsan suyun ılık olmasına dikkat et.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Var 2 sene once acıcı surmustum ustune kendi rengine boyadim kafferengiye 4 5 kere ondan inceldi
Canım aynı sorum bendede oluyor özellikle yaz ayında güneş saçımıza çok zarar veriyor bakım şart. Ben şahsen kendim için doğal hindistan cevizi yağı aldım onu saçıma sürüp saatlerce bekletiyorum ve saçımı normal yıkıyorum. Çok çok iyi geliyor mutlaka denemelisin bence. Bide saçları kendin kesme canım oda saçı kırıyor özellikle kuaföre gidip uçlardan aldırmakta fayda var.
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne fark varki kuaför kesincede kırılıyor ben duz kesiyorum zaten
Ne varsa denedim afrika orgusu istr hindistan cevizii kirilmasin diye kopuk surdjm ama bir turlu canlanmiyor galiva boyali olan yerleri kestirmem lazim
Ben şahsen öyle tercih ediyorum daha efektif oluyor çünkü makasları özel daha keskin ve teknik olarak kırıkları tam yok ediyor. Ama tabi iyi bir makasa sahipsen evdede kesilebilir tercih meselesi :)
Olabilir saç boyayı değiştirmekte fayda var belki maddeleri saçına iyi gelmiyordur canım ya da öyle komple boyayı bırakıp kendi saçını uzatsan ve boyanan yerleri düzenli olarak kessen biraz bakım biraz sabır kesinlikle olur kafana takma :)