Hangi bakım ürünlerini kullanıyorsunuz?

En etkili saç açma yöntemi, saçı en çok açan ve en çok tercih edilen yapay saç açıcılar. Fakat bunlar kimyasal içeriği ile saça zarar verebiliyor, saç yapısını etkileyebiliyor. Bu yüzden doğal yöntemleri tercih etmen daha mantıklı. Bildiğim kadarıyla en etkili doğal saç açma yöntemi papatya..
Bir avuç kadar papatyayı kaynatıp bir fısfısın içerisine suyunu almalısın, ardından bunu fısfısla bütün saçına uygulayarak sonrasında güneşe çıkman gerekiyor güneşte saçların kurudukça daha çok açılacaktır rengi.
Selam,
Ben saç açmak için baya şey denemiştim...
Limon, oksijenli su vs.
Ama tek etki aldığım yöntem papatya suyu oldu.
Bir avuç dolusu papatya kurusu ile en az 2 su bardağı suyu kaynatın. Kaynayan su rengini saldıktan sonra 10-15 dakika kadar soğumaya bırakın. Soğuyan papatya suyunun tamamını saçınıza sürün ve güneşe çıkarak saçınızın kurumasını bekleyin. (Aynı işlemi kışın uygulayacaksanız, saç kurutma makinesini kullanabilirsiniz.)
Cevap
2Cevap
Doğal yolla:
Plajda saçı kademeli açan spreylerden de sıkıyorum. Ancak boya yapmadan önce kuaför zaten açıyor.
hiç saç rengini açmadım
lakin yapay renk açıcılar vardır
Saçlarımın rengini açmak için açıcı kulandım çok yıprandı saçım aşırı yıprandı 😳
Taze veya kuru papatya suyu %100 işe yarar
Saç kremi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?