Soba yüzüme farladı ejderha gibi saçımda biraz yandı yabık gibi durmuyor ama kuru jole sürmüş sert duruyor o saç uzar mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Benim de başıma geldi, saunada fazla kaldım. Tavsiye uçlarını kestir ve ara makas at, kırık gibi oluyor ve taranırken zorlanıyor, sonra iyi bildiğin bir markadan argan yağı, sarımsak, badem, ısırgan, Hindistan cevizi içeriğine sahip bir şampuan al, bir tane de saç bakım toniği al. 2-3 ay içinde düzelir, çünkü biraz uğraştırıyor.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Halletim çoktan sağol yinede ama
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Yanan Saç Nasıl Anlaşılır?
Saçlar bazen fazla saç boyama, açma, fazla ısı kullanımı birçok sebeple yanabilir. Yanan saçlar koparak dökülürler. Genellikle uçları çok zayıf ve açık renkte olur. Saçın yandığını anlamanın çeşitli yolları vardır:
- Saçta, saç diplerinden uçlarına kadar kırıklar olur.
- Dokunduğunuzda keçe hissi verir.
- Uçları açık renkte olur.
- Sürekli dökülürler.
Yanan Saç Uzar mı?
Evet, yanan saçı düzeltmesi her ne kadar zor olsa da imkansız değildir. Doğru bir bakım ve sabır ile yanan saçlar eski haline getirilebilir.
Yanık Saçlar Nasıl Uzar?
Yanık saçları uzatmak zorlu ve uzun bir süreçtir. Fakat yapılması gereken birkaç yöntem vardır:
- Saçınızı sık sık kestirin.
- Saç bakım maskesi uygulayın.
- Isı kullanımını azaltın.
- Bu süreçte saçlarınızda boya ya da açıcı kullanmayın.
- Saç bakım yağları kullanın.
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Hanım efendi bunlarla bakmama gerek yok çünkü yanmama diye bir ihtimali yok soba ya kürekle talaş atım ve saçım alev aldı bir yıl önce ardından yanan kısmı kesip uzatmaya devam ettim şu an bir sorunum yok yinede görüş için teşekkürler
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Biraz kestirip sonra da onarman iyi olur. En azından en ölü görünen kısmı kestir ve biraz daha canlı kısımlardan itibaren beslemeye çalış. Bunun için en basit yöntem onarıcı bakım ürünleri kullanmaktır. Elidor Anında Onarıcı Bakım serisini tavsiye ederim. İçeriğindeki keratin ve kalsiyum desteğiyle saçlarını besleyip onarır. Aynı zamanda zeytinyağıyla da takviye yapmalısın.
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Anladım
- +1 yıl
Merhaba
Öncelikle geçmiş olsun. Saçınızı kestirmenizi tavsiye ederim sonrasında evet uzar. Çünkü biz kadınların da sacları şekillendirirken yanar ve sonra uzuyor yeni saç çıkıyor.
Iyi günler.01 Yorumla- Soran+1 yıl
Sağol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
3Cevap
- m10 ay
Evet eğer bakımını güzel bir şekilde yaparsan en kısa süre içinde saçların uzamaya başlar. İstersen kesebilirsiniz saçlarını. En azından yerine çok daha sağlıklı saçların gelmiş olur. Kesmek çözüm olabilir diye düşünüyorum ben. Ya da bakım yağları kullan. Bebek yağı ve saç kremi var ise onları kullan. Bu yağlar saçlarını besler.
00 Yorumla - +1 yıl
Uzamaz onun yerine yanan kısımları kestirebilirsin çünkü saçın zarar görmüş uzamasını engellicektir buda
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Hiç mi
- +1 yıl
Maalesef 😕
Geçmiş olsun burdan ne dersek yalan olur cildiyeciye gözük bence
01 Yorumla- Soran+1 yıl
O kadar bir şey yok sadece saç yandı
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
öyle sağlıklı uzamaz saçın uzasa bile yanık ''kuru jöle gibi'' dediğin yerler hep öyle kalır
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Anladım
Kestir uzar
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Kesmek zorunda mıyım
Uzar
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Sıkıntı çıkmaz demi
- +1 yıl
Uzar. Geçmiş olsun.
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Kesmem gerekir mi