Kuaför saçlarıma ombre yapayım derken yakmıştı 2 ay kadar önce. Sonra biraz kesti ama hepsini kestirmeye kıyamadım. Acaba saçın yanması bakımla düzeltilebilir mi? Bu durum saçımın uzamasını etkiler mi?
Cevabın nedir?
Uzar ama çok yavaş uzar uçlarından kestir ısı işlemi yapma bir kaç ay. sık sık bakım yap yumuşak fodçalı taraklarla tara kökü sende zaten saç kökten uzar uçtan değil insan saçı her türlü uzar 😀
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bakım yap geçmiş olsun Allah yakmasın.😂
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
5Cevap
- +1 yıl
yanmışsa düzeltemezsin. uçları yandıysa kısa kes düzelir. ama dipten yandıysa durum vahim. 3 e vurursan anca
11 Yorumla- +1 yıl
Yok dipten yanmadı, boy ve uçları
- +1 yıl
Bence ne kadar kestirebilirsen kestir çünkü daha çok yıpranır sonra doğal bakımlarla saçlarını onar
10 Yorumla - +1 yıl
Uzamasini etkiler kestir başka türlü toparlanmaz çok zor
10 Yorumla Tabiki uzamaz. Diplerden uzar ama uçlar kopar sürekli her taramanda. Malesef tek çözüm kesim
00 Yorumla- +1 yıl
tamamen eskisi kadar duzeltilmez kestirmezsen ama yine de uzar, benim saclarim cok ama cokkk yipranmisti ama yine de uzamaya devam etti
10 Yorumla - +1 yıl
Saçların baya yıpranmıştır sana tavsiyem bi müddet doğal ürünler dışında bir işlem yapma.
10 Yorumla Evet uzuyor
UZadıkça hafif hafif uçlardan aldırınca temizleniyor ve ta ta taaaam temiz sac10 YorumlaBence kestir sağlıklı uzaması için.. benim de yanmıştı
10 YorumlaÇok mu yandı peki durumu nasıl?
00 Yorumlabaska caresi var mı
10 Yorumla- +1 yıl
Uzamaz nasıl soru bu ya
00 Yorumla Uzamaz
10 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar