Fiyat önemli değil.

Uzatılması için bı taktik var ,
Soğan kes kaynat kaynarken biraz beklet öyle
Sonra soğanı çıkart şuyu söğüt sonra saçına dok 1 saat falan içine çeksin ve sonra normal şampuan ile yika saçın bayaa baya uzar ama her sefer yaparsan etkisi birakar ben bikere denedim 1 hafta da 4 defa kullandım ve baya etkisi gördüm sonra bidaha denemedim ama bı ay da bı hafta yap veya 3 ay da 2 hafta yapsan bence etkisi azalmaz tavsiye ederim yani ve hayır asla koku bırakmıyor
Evet var. Saç bakım yağları hem saçı uzatir hem de güçlendirir..
Sedir Ağacı Yağı
Nane Yağı
Hint Yağı
Zeytinyağı
Tatlı Badem Yağı
Hindistan Cevizi Yağı
Lavanta Yağı
Biberiye Yağı
Bunların hepsi saç uzatmada etkili yağlar ama en çok tercih edileni, saçı besleyen zeytinyağı..
Bunun haricinde beslenmene de dikkat etmelisin. Ayrıca saçlarındaki kırıkları alırsan saçların daha hızlı uzayacaktır çünkü saç kırıkları saçın beslenmesini engeller.
Bunları bende biliyorum teşekkür ederim 😘 ama benim istediğim kozmetik şeklinde kolayca uygulayabilceğim maskeler. Saç ampulleri öneriyor musunuz mesela?
Hayır saç ampulleri hic denemedim
Bemiks , Bepanthen ve Evigen ampulleri kullana bilirsin hem hızlı uzatır hem bakım yapar hemde dökülmeyi önler tavsiye ederim 2 şer ampul kırarak kullana bilirsin icine farkli yaglar yilan yagi , hindistan cevizi yagi , tatli badem yagi , hint yagi , lavanta yagi gibi yaglarda koyarsan etkisi artacaktir sorun varsa sorabilirsin cok araştirdim bu konuyu 😊
@Busedersinn çok teşekkür ederim ☺️
Rica ederim 💙
@Busedersinn bir bana yazar mısın
Xper seviyem yetmiyor diyor
Yeni indirdim etiketleyemedim bir türlü kb
@Busedersinn bu dediğin yağlar nerede satılıyor gratiste vs var mı ve fiyatları ne kadar
Ucuz ampuller 13 15 17 tl falan ve eczaneden alabilirsin gratiste olacagini sanmiyorum😊
@Busedersinn tamam teşekkürler
Rica ederim ama birde bazıları şampuanina katmış soyleyeyim dedim 😊
Saçın geç uzaması benim de son 3 yıldır en çok muzdarip olduğum konuların başında geliyor. : (
3 yıldır kesmememe rağmen sadece ensede topuz yapabileceğim kadar uzamış durumda
Cevap
3Cevap
Hindistan cevizi yağı , sedir ağacı yağı veya lavanta yağı bulunamiyorsa eğer zeytinyağı hem güçlendirir hem uzatır
Kozmetik şeklinde var mı teker teker yağları karıştırmak evde maske yaomak vs bana göre değil
Hayır teker teker uygulanıyor zaten birbirlerine karıştırıp kullanmak zararlı olabilir ama ilk uygulayacaginiz lavanta yağı olsun saçlarinizin boy ve uçlarına uygulayın bir ay kadar devam ettirin farkı göreceksiniz diye düşünüyorum
Bende dax kullandım. Onun dışında hindistan cevizi yağını ve yılan yağını önerebilirim. Yılang yağı da var tabi. Sızma zeytin yağı da güzel diyorlar ama kullanmadım. Bunları da kafamda hindistan cevizi yapı varken yazıyorum. 😅
Saclari sürekli örünce cabuk uzadigina inaniyorum. Birde bir avuc ceviz kabugu kaynagip biraz soguk su ilave ederek dusdan sonra saclari durulamak saclari asiri besliyor ve parlatiyor
Restorex şampuan vardı yıllar önce kullanmıştım bi sans ver istersen belki ise yarar
Pirinç Suyu-Yılan Yağı-Çörekotu yağı- Badem Yağı- Siyah Çay
Badem yağı veya zeytinyağı iyi gelenlerin başında.
Argan yağı
hindistan cevizi yağı kullanıyorum çoğunlukla
Var.
Nedir
Hangisi işte taksit taksit konuşma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?