Bu aralar benim saçlarım çok dökülüyor. Kuaförüme sordum o da, mevsimsel olduğunu söyledi. Saçlarınızı tararken saç telleriniz çok dökülüyor mu?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Benimde çok dökülüyor bu ara nedenini anlayamadım bende özellikle duşta çok dökülüyor. Karanfil ya da lavanta iyi geliyormuş onu denemeyi düşünüyorum ama büyük ihtimalle mevsimlerden bir soğuk bir sıcak iyice garip oldu havalar.
Selam💫
Saçlarım hergün dökülüyor ama yenisi çıkıyor düzenli olarak argan yağı ve zeytin yağı bakımı yapıyorum bakım kremlerinide arada kullanıyorum.
Her gün saçlarımı taradığım takdirde herhangi bir sorun olmuyor. 😊
O kadar çok saçım dökülüyor ki kel kalıcam diye korkuyorum. Mevsimsel mi yoksa başka nedenlerden mi bilmiyorum. Ayrıca 26senelik hayatımda ilk kez saçımda kepek oluştuğunu gördüm. Nasıl bi çözüm denemeliyim bilmiyorum.
Şu an başımda stresli durumlar var gadası. Onlardan dolayı saçlarımda dökülme var. Ama en kısa zamanda normale döneceğini tahmin ediyorum.
Cevap
3Cevap
Ayy sorma çok dert ettim bu durumu saçım aşırı dökülüyor. Hindistan cevizi yağı aldım inş durur
2 bardak kaynayan suya 1 tatlı kaşığı lavanta ekleyip kaynatıyorum ılıtıp saçıma masaj yapıyorum çok faydası var geri kalanı da içilebilir
Kullanıyorum elma sirkesi kullanıyom en son duştan çıkarken az bişi su ile karıştırıp döküyom çok fayda sağlıyor
Bir ara çok döküldü, bioxin kullanmaya başlayınca dökülmesi bitti şimdi kullanmıyorum ama etkisi devam ediyor.
Saç dökülmesi sorunum yok.
Hayır dökülmüyor, mevsim geçişlerinde oluyor dökülmeler
Sağlıklı yaşadığımdan saçlarım mevsim geçişlerinde bile dökülmez. Dökülüyorsa gerginimdir. Ona yapacak hiçbir şey olmuyor.
Yeppp ama geçti bişeyler kullanmadım
Saçlarım dökülmüyor çok şükür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?