Saç Bakım Saçınıza saç serumu kullanıyor musunuz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Saçınıza saç serumu kullanıyor musunuz bakım için?#Edamedasaçbakım 💇♀️ #Maruderm 💙 Güncellemeler+1 yıl Gnclll Saçınıza saç serumu kullanıyor musunuz? Cevapla Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bir ara badem yagi hint yagini çok az ısıtıp karıştırıp saçıma uygulayıp uyuyordum iyi geliyordu ama su an pek hevesim ve yüreğim kalmadı 1 8 Yorumla Edameda06 +1 yıl Hevesini anlayabilirim ama yüreğin neden kalmadı? 🙄 Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Eski mutlu enerjik ben yok ama toparlaniyorum eskiye dönmek için çabalıyorum Yorumla Edameda06 +1 yıl Anladım :( Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Sen iyi misin her şey yolunda mı? Yorumla Edameda06 +1 yıl Ben de değildim ama aynı şekilde ben de toparlamaya çalışıyorum Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Umarım bir an önce mutlu guzel bir hayatin icerisinde olursun Yorumla Edameda06 +1 yıl İnşallah, sen de 🙏🏻 Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl İnşallah Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl The fair aldım memnun gibiyim emin olunca ablama da alıcam :)) kepekten muzdarip kendisi önerisi olan varsa alabilirim :)) 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Maskesini aldimda serum yok 1 2 Yorumla efsane642 +1 yıl Markası ne Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Bime gelmisti deneyim dedim yeşil kabı var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bir ara badem yagi hint yagini çok az ısıtıp karıştırıp saçıma uygulayıp uyuyordum iyi geliyordu ama su an pek hevesim ve yüreğim kalmadı
Hevesini anlayabilirim ama yüreğin neden kalmadı? 🙄
Eski mutlu enerjik ben yok ama toparlaniyorum eskiye dönmek için çabalıyorum
Anladım :(
Sen iyi misin her şey yolunda mı?
Ben de değildim ama aynı şekilde ben de toparlamaya çalışıyorum
Umarım bir an önce mutlu guzel bir hayatin icerisinde olursun
İnşallah, sen de 🙏🏻
İnşallah
The fair aldım memnun gibiyim emin olunca ablama da alıcam :)) kepekten muzdarip kendisi önerisi olan varsa alabilirim :))
Urban care kullanıyorum mecburiyetten
Hayır kullanmıyorum
Maskesini aldimda serum yok
Markası ne
Bime gelmisti deneyim dedim yeşil kabı var
Hayır kullanmıyorum cano.
Kerastase serum kullanıyorum evet
Hayir
Hayır kullanmıyorum
Yok kullanmiyorum
Hayır kullanmıyorum
kullanmıyorum