Selam KScanlar,
Sizden gelen birbirinden güzel sorulara videolu cevaplar hazırladım, beni yalnız bırakmadığınız ve heyecanımı paylaştığınız için çok teşekkürler!
@Matsiyahh'ın sorusu: "Elidor By Elvin Levinler" fikri nasıl ortaya çıktı? Geri dönüşler nasıl oldu?
@BaşakBuse'nin sorusu: "Elidor by Elvin Levinler" serisinde en çok neyi seçerken zorlandınız?
@liliaaaa'nın sorusu: Cildinizin için güzellik tüyolarınız neler?
@Minirea'nın sorusu: "Elidor by Elvin Levinler" projesini ilk kimlerle paylaştınız? Tepkileri ne oldu?
@Alşme'nin sorusu: "Benim Elidor'um" demek nasıl bir his?
@YukiUsagi'nin sorusu: Bülent Bey'den erkekler için kahveli bir Elidor serisi gelir mi?
@яüүαмsı'nın sorusu: Saç kremi ve süper saç kremi arasındaki fark nedir?
@DenizRuhluKız09'ın sorusu: Her zaman gülüyorsun, pozitifsin ve çok enerjiksin, bunu sağlamak için ne yapıyorsun?
@sardunya'nın sorusu: Hacimli saçlarla yapılacak en güzel saç modeli sence hangisi?
@Ezgican'ın sorusu: Süper saç bakım maskesini ne sıklıkla kullanmalıyım?
Selam KScanlar,Sizinle buluştuğum için çoook mutluyum! 🌈
Beni takip edenler biliyordur; uzun zamandır çok heyecanlıyım, içim içime sığmıyor diye paylaşımlar yapıyor ama sürprizi kaçmaması için ne olduğunu açıklayamıyordum. Ürün artık raflarda ve gururla paylaşabiliyorum: Benim Elidor’um Elidor By Elvin Levinler!
Elidor’la sıfırdan bir ürün yarattık. Paket renginden kokusuna, içeriğinden etiket seçimine kadar her şeyine beraber karar verdik ve ortaya çıkan ürün ailesinden o kadar mutluyum ki. 🥰
Hikayeme ortak olmaya hazır mısınız?
- Önce kokusuna karar verdik, isminden etkilenmemem için bana sunulan koku seçeneklerinden birini seçtim ve bu mükemmel kokunun nar olduğunu sonradan öğrendim. Şampuanda koku benim için çok önemli, inanılmaz güzel kokuyor.- Şişenin rengini seçerken de uzun uzun düşündük. Kapağından etiketine, yatağa yattığımda bile düşünmeye devam ettim. 😌
- İçeriğindeki Nar Çekirdeği Yağı: Doğanın enerji dolu meyvesinden gelen öz. Zengin C vitamini deposu nar, saçlara güç veriyor ve besliyor.
- Veee Elidor By Elvin Levinler, saçları ağırlaştırmadan gün boyu hacimli kalmasını sağlıyor.
Bu benim için çok özel bir hikaye, bana sorularınız neler? 💙

Hadi bana bu hikayeyle, ürün ailesiyle, hacimli saçlarla ve saç bakımla ilgili sorularınızı sorun, çekeceğim videolarla cevaplayacağım. Heyecanla sorularınızı bekliyorum! 💙
Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer