saçlarımı eski haline getirmek için kestirdim şu an kısa 4ay sonra sevgilim askerden gelicek 4aya kaç cm uzar? dax vitamin ampullu maskeler restorex kullanıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
saçlarımı eski haline getirmek için kestirdim şu an kısa 4ay sonra sevgilim askerden gelicek 4aya kaç cm uzar? dax vitamin ampullu maskeler restorex kullanıyorum
Normal ve sağlıklı bir saçın 2 ay gibi bir sürede 1 ila 1.5 cm kadar uzaması gerektiğini biliyorum. Benim saçım 3-4 ayda maksimum 2 cm uzardı eskiden. Ciddi anlamda yavaş uzuyordu. Restorex kullanmaya başlayalı da herhalde bi 6-7 ay olmuştur. Tabi şampuanın yanında saç maskesini falan da kullanıyorum ben. Ne kadar desteklersem o kadar iyi mantığıyla. Şu an her ay 1 cm belki de daha fazla uzuyor. Tam oranlarını bilemiyorum fakat şu 7 ayda ciddi anlamda uzadı saçlarım. Normalde bunun yarısı kadar ya uzar ya uzamazdı. Hız açısından gerçekten olumlu yönde etkiliyor saçı Restorex buna güvenebilirsiniz :)
Selam, ben de saçımı zamanında çok kısa kestirdiğim için uzatma yöntemlerini dikkatlice araltırmıştım. O yüzden paylaşmak istedim.

Saç ayda yaklaşık 2.5 ile 3 cm uzar saçlarımız. Elbette bu genetiklerimize, yaşadığımız strese ve kullandığımız ürünlere göre değişebilir. Bunların yanında iyi beslenmek de çok önemlidir.

Bir numara saç da aynı şekilde ayda yaklaşık 2.50 ile 3 cm uzar. Bunu düşünürsek 6 ayda Fransız Bob saçlara, bir senede ise omuzlarında saçlara sahip olabileceğini düşünüyorum. Elbette bu süreçte saçlarının ciddi bir bakıma ihtiyacı var, kullandığın şampuan ve krem çok önemli. Ben Elidor'un Sağlıklı Uzayan Saçlar şampuanını kullanıyorum ve gerçekten çok iyi bakım yapıyor. Kesinlikle öneririm.

Söylediğim gibi, kullandığın şampuan çokk önemli ama bununn yanında bakım kremi de kullanmak çok iyi bir fikir. Bunların yanında saç maskesi de kullanabilirsin çünkü güçsüz saçlar, zor uzarlar.
Saç ayda yaklaşık 2.5 ile 3 cm uzar saçlarımız. Elbette bu genetiklerimize, yaşadığımız strese ve kullandığımız ürünlere göre değişebilir. Bunların yanında iyi beslenmek de çok önemlidir.
Cevap
2Cevap
Maalesef bunu kesin olarak söylemek zor bazı saçlar yavaş uzar bazıları hızlı uzar. Siz fön veya maşa yapan biriyseniz bunları bırakın ısı saça zarar verir saç uçlarına zarar verecek şeylerden uzak durun. Kullandığınız ürünlerinde etkisi ile uzar ama ne kadar uzar bilemeyeceğim.
4 santim ama tabiki kişiden kişiye değişir genetik olarak
4 arpa boyu uzar Elidor yeşil sampuanida çabuk uzatiyor
Normalde 1 cm civarı uzuyor. Benim 1.5 cm mesela. Ama yaptığın maskeler işe yarıyosa 4 ayda 10 cm e kadar uzar. Gerçi bu ampullu falan bi maske vardı o batçya uzatıyo diyolar da denemedim henüz.
6 7 cm rahat uzar ama soğuk su ile yika
Rica ederim
Merhaba
En fazla 6 cm uzar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?