Saçlardaki matlık ve kuruluk tam bir baş belasıdır. Bu baş belası problemi çözmek için saçımıza türlü türlü ürünler uygularız. Bazı ürünler ise faydadan çok zarar getirir. Saçtaki kuruluğu, matlığı yok edecek doğal yöntemler hangileridir?
Saçtaki kuruluğu gidermek için nasıl bakım yapmalıyız?
🎈Saçlarda ki kuruluğu gidermek için, bakım yapmak aslında çok kolay.3 madde de saçlarda ki kuruluk giderilebilir. Bunlar neler bahsedeyim. 1-Doğru şampuan ve saç kremi - Saçlarda sonradan oluşan kuruluk için, en başta gelen bakım şampuan ve saç kremi seçimidir. Saçlarımızın sorununu iyi bilmek gerekir. Örnek veriyorum, saçlarında kepek olan bir kişi tutup saç dökülmesi için bir şampuan alarak, yanlış yapar. Kepeğe karşı bir şampuan her zaman sorununu çözmede yardımcı olur. Saç kremi ise, kuruluğa yanı sıra elektiriklenme problemlerine bile, çokça katkı sağlamaktadır. Saç kuruluğunu gidermek için, doğru şampuan ve bakım kremi seçilmelidir. 2-Saç maskesi kullanılmalı - Saç maskesi, saçlar için uygun olanı yapıldığı taktirde çok güzel sonuçlar verir. Saç kuruluğunu gidermek içinde, saç maskesi uygulamalıyız. Tavsiyem hindistan cevizi yağı, yarım limon sıkıp saçlara masaj yaparak, 25-30 dakika bekleyip saçlar durulanmalıdır. Haftada bir defa yapılması gerekmektedir. 3-Yenilen yemeğe dikkat edilmelidir - Bazen kendimizi kaybedip, fast food ne varsa tüketiyoruz. Saçlarımızla bağlantısı yoktur düşüncesine kapılıyoruz. Halbu ki yediğimiz her yemek, saç sağlığımızıda belirlemektedir. Saç kuruluğunu gidermek için son yöntemde budur. Bol C vitamini, protein yemeye çok daha dikkat edersek, bu tarz problemleride geride bırakmış oluruz.
Valla ben zeytin yağı bal yumurta hepsini karistirip sacima surdum yarimsaat filan beklettim o kuruluktan kabaran saclarim birnyumusadi bir guzellesti aboooooo