Sevgilimle uzak yerlerde oturuyoruz haliyle her zaman buluşamıyoruz. Bu hafta müsait olursa buluşuruz diye sözleştik ama saçlarımı toplasam da salsam da kırıklar çok belli oluyor. Pandemi korkusundan kuaföre gidemiyorum. Sizce buluşmayı iptal etsem anlayışla karşılar mı?
O kadar nadir görüşüyorsunuz bi de saç kırıkların için bulusmayı mı iptal ediceksin bence yapma yani sebebini söylediğinde o bile alınır bu sebepten dolayı mı bulusmayı iptal ettin diye evde kendin doğal yollarla saçlarına bakım yap duştan önce zeytinyagı kullan duştan sonra saç yağları oluyor saçları dolgulu gösteren onları kullanabilirsin saçlarını örmemeni tavsiye ederim düzleştirme de bence bukle bukle yapıp biraz dağıtsan bence kamufle edersin biraz da olsun hem doğal gözükür ya da doğal haliyle de bırakabilirsin ama ben olsam maşalardım sonra da elimle dağıtırdım daha doğal gözükmesi için
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bukleyyi de deneyeyim. Bence önemli değil der kesin ama içinden ne düşünceğini bilemem kesin
ya böyle şeyler olabilir bu küçük seyi de abartıyorsa ne diyim saçma olur onunda illa saç sakal karışık oldugu zamanlar olmustur veya olacaktır doğal seyler bunlar takılma çok
Ablacım tamam sağlık önemli gerekmedikçe dışarı çıkılmamalı ama bu kadar da pimpirikli olmayın eğer saç kırıkların özgüvenini bu kadar etkiliyorsa maskeni takıp git kuaföre hı gitmiyorsan saçlarını yandan ayırıp sıkı bir ensede topuz yap ya da tepede at kuyruğu yapıp ör. Ayrıca kuaföre gitmekten o kadar korkuyorsunda ne biliyorsun sevgilinin korona olmadığını kendisi bile farkında değil belki.
hayatımda hiç saç kırıklarım yüzünden sevgilimle ya da arkadaşımla buluşmamı iptal etmedim. vay be... taktığın şeye bak! şaka yapıyor olmalısın. kızım nerden görsün anlasın saçındaki kırıkları sevgilin? saçında yaptığın değişiklikleri fark etmez kolay kolay bir erkek.
Hemcinslerim bu kadar ince düşünen varlıklar değiller . Boşa kafa yoruyorsun... Planda mükemmelleyicetçilik var sende başak burcumusun? Bunda biraz bendede var hiç olmadık ufacık bir sebep beni mutsuz edebiliyor.
Kuafore gideblrsn maskeni çıkarmadan erken bi saatte ya da randevu alarak rahtlkla gider halleder cikarsn hemen alt tarafı kırık aldrcan. Onun disinda kendinde makasla halledeblrsn en kötü biraz fazladan boydan gider elinin ayarı olmazsa benim gibi. Ben çok beceriksz biriymdr ama saçımın uçlarını çok kestim inan zor değil. Ve son olarak ne olursa olsun az görusebldgn sevgilinle bulusmanı böyle küçük bi şey için asla iptal etmemelisin. Ya onun ilgisini bile cekmiyordur belki bak sor istersen sacmda ne fark var diye kırık aldktan sonra. azck kesmsn güzel olms sana verebileceği maksimum cevap bu olacak. O yüzden kasma tatlım istersen hiç bisyyapma ama yinede git o buluşmaya , o da bunu ister emin ol yeterki git :)
Sac kiriklari kotu diye randevumu iptal edilir hey allahim niye bu kadar gorunus takintiniz var yarin obur gun evlenseniz birbirinizin hastaliginda vs daha kotu durumlar gordugunuzde yine kacacak misin cikin su komplekslerden artik
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Kız kendin al kırıkları ben saçlarımı evde katlı bile kesiyorum ıslat tara düzgünce iki parmak kesemiyomusun saçını eskiden köylerde kuaför mu vardı
Hayatımda bu kadar saçma bir şey duymamıştım. Eğer saç kırıkların var diye seni sevmeyecekse sevmesin zaten. Çok abartmışsın. Buluşmaya gitmeni tavsiye ederim umarım böyle bir şey için buluşmayı iptal etmezsin.
@Burcuuuu_ eski o-rospulardan tecrübe konuşuyor bence sen onu dinle vardır bir bildiği. Dediği gibi dekokta falan yaparsan karşındaki lavuuğun t-aşşakları dolar tavan yapar dikkat et
Saçlarını ıslatıp ortadan 2 ye ayırıyorsun aynanın karşısına geçip kesiyorsun ama bu daha önce hiç yapmadığın için riskli saçından bir tutam al kıvır kıvır sonra kıvırdıkça kırıkların kenarlardan çıkar çıkanları kes