Saç Bakım Saçlarımı simsayah boyatma fikri neden aklımdan çıkmıyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Saçlarımı siyaha boyama isteği lütfen çık aklımdan 🤦♀️🤦♀️🤦♀️Simsiyahh 😂 Güncellemeler+1 yıl Simsiyah olacaktı 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Güncellemeler+1 yıl Boyadım iğrenç old 😒😒😒😒 Saçlarımı simsayah boyatma fikri neden aklımdan çıkmıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
YoğurtluÇikolata Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Ölü gibi oluyosun düşme bu hatayadipnotumsu: denendi onaylandı ben de mavili gözlü 1 0 Yorumla
MimariuS2 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 56% +1 yıl Fotoda ki hatundan korktum 😂Senin böyle manevralara ihtiyacın yok. Sen her halinlr güzelsin. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla MimariuS2 +1 yıl Rica ederim. Yorumla
_Çavbella_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Fotidekine yakışmış ama herkeste durmuyor tabisi :// 0 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Boyama la şu an ki halin daha iyi yani sanırım, idare eder ama iyisin yani boyama sjsjsj 0 0 Yorumla
narinbirbey Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Fake kızlara olur öyle. Boyama boş ver. Boğma saçını. 0 0 Yorumla
Dropgun Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kötü bir fikir. Kötü fikir derhal çık bu masum kızın aklından! 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 çok kötü Yorumla Dropgun +1 yıl :'(( Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 300 cevap paylaştı. Resimdeki sensen, boyamışsın ya zaten? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben değilm Yorumla
İYONİZER12 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Boyabgitsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Vazgeçtim 😂 Yorumla İYONİZER12 +1 yıl Yav sjsjsjsj ne cabuk Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Saç Bakım konusunda 911 cevap paylaştı. Pembe yaptır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Asla Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ölü gibi oluyosun düşme bu hataya
dipnotumsu: denendi onaylandı ben de mavili gözlü
Fotoda ki hatundan korktum 😂
Senin böyle manevralara ihtiyacın yok. Sen her halinlr güzelsin.
Teşekkür ederim
Rica ederim.
Fotidekine yakışmış ama herkeste durmuyor tabisi ://
Boyama la şu an ki halin daha iyi yani sanırım, idare eder ama iyisin yani boyama sjsjsj
Fake kızlara olur öyle. Boyama boş ver. Boğma saçını.
Kötü bir fikir. Kötü fikir derhal çık bu masum kızın aklından!
😂😂 çok kötü
:'((
Resimdeki sensen, boyamışsın ya zaten?
Ben değilm
Bosluklari doldurmak icin
E boyat denemeden ogrenemezsin
Boyabgitsin
Vazgeçtim 😂
Yav sjsjsjsj ne cabuk
Boyat gitsin knki
Sarı siyah ne be
Yakışmadığına emin olabilirsin.