Saçlarım koyu kahve ile boyamıştım 2 3 ay olmuştur. 2-3 ton açmak istiyorum. Oksidan açar mı?
Cevabın nedir?
tatlı kızsın.. canlar yakma yeter.. unutma senin yaktığın canlar arkanda bıraktığın hemcinslerinin canını yakacak ve zincirleme reaksiyon ile toplumun yapısı bozulacak
216 Yorumla- +1 yıl
Emin ol can yakmadim ama canim yandi :)
- +1 yıl
Yoo hatadan saymiyorum oyle kendime zarar verilecek birsey yapmalarina izin vermedim de sadece duygularımla cok oynandı oyaladilar falan fistan ama napalim oyle olmasi gerekiyormus.. iyi yönünden bakiyorum ders cikartmak gibi
- +1 yıl
Evett evlencez deyip hayaller kurdurmaca ardindan depresyona girer "ben omrum boyunca evlenmicem" deyip ceker gider yaninda olmasina izin vermez
1 sene geçtikten sonra "cok onemli birsey konusucam seninle goruselim" der ve ben takmam yine ayni yalan palavralar dye
Ogrenirim ki nisanlanicak
Atarim mesaj "oo hani evlenmiyodun?"
"Ee sen istemedin" mesajini almakla bende bir kalış...
Ben nerden bilebilirim evlenme istekli olduğunu çok ciddi pisman olsaydi karsima cikar affettirmeye çalıştırdı ben ona nasil guveneyim?
Sevgilisi varken o zaman son bir kez konusalim dedi tamam dedim gitmedim cunku sinir oldum sevgilisi varken benimle konusma rahatligi var benimleykende baskasina gidiyodu mademse..
Gitmeyince bekledi tabi ben ne gelmesi sen eski sen olabilirsin ama ben eski aysenur degilim deyip dank diye kapayinca gelen "gorursun sen cok pisman olcaksin" mesaji (ergenus)
Inat uğruna nisanlandi ardindan evlendi :) - +1 yıl
Mutlu olabilecek mi sanmiyorum
Cunku bana hayaller kurdurup benim elimi tutup öptü bunlari yapiyosa ciddi bir yolda olmasi gerekir cunku ben buyuk üzüntü duydum kendimi kullanilmis gibi hissettim
Ne hak ediyosa onu yaşasın
Her zaman şöyle dua ettim
Allah onunda kalbine gore versin
Benimde kalbime gore versin - +1 yıl
Hakikaten de çok ilginç bir hikaye olmuş.. Bana iki kişi arasında kalmış bir adam gibi geldi.. ama kendi içinde tutarsız birisi.. terazi topuzunu kaçıran.. zaten neden 2 kadın arasında kalırlar ki anlamıyorum.. yani senin gibi güzel birisini Allah nasip etmiş bulmuş daha ne istersin be adam.. burada yüz erkeğe sor hepsi seni ister.. ama sen belki biriyle, belki hiçbiriyle konuşmazsın.. her zaman seçici olan kadındır.. erkek seçilendir.. bu adama bir şans verilmiş ve saçmalıklar yapmış.. Bırak boşver senin içinde kalacağına, onun kalsın.. bir ömür geçirecek o kişiyle.. hep düşünecek belki de acaba yanlış karar mı verdim diye.. ama 1 yıl ara vermesi de ayrı saçmalık.. git gelleri vardı herhalde onun
- +1 yıl
O kiz piyasada bile yoktu ikimizin arasinda kalcagini zannetmiyorum
Yoo ama salaklik bendeydi ben izin verdim o yuzden ona kizmiyorum artik eskisi gibi
O beni cok kez bıraktı ben akillandi geri dondu diye dusundum kabul ettim her seferinde. Iste orada hata yaptım donmucektim
Beni uzucegi belli birseydi buna izin veren bendim
Iste o zaman ki akiiil simdi ki akıl... - +1 yıl
Vicdanim cok rahat
Kimseye bir yanlisim olmadi asla
Mesela benden hoslanan oluyo ben isinmadiysam ilk basta sonradan da isincagimi hic dusunmedigimden o kisileri reddediyorum hatta begenmedim diye kirmis olmamak için ciddi bir iliskim oldugunu söylüyorum
Bu derece hassasim böyle konularda - +1 yıl
Cok haklisin. Ben yalan ve ihanet haricindeki tum sorunlari cozmeye calisan birisiyim. Yikici degil yapici olmaya çalıştım her zaman. Sonucta yikmak cok basitt herkes bunu yapiyor o yuzden bu mutsuzluklar.. biraz ugras gerek ama buna degecek birisiyse. yani aldatmayan gozu fildir fildir donmeyen yalan soylemeyen
- +1 yıl
Maleseff
Belkide cok dizi film izliyoruz beklentiler yuksek tutuluyor, buda bir etken
Sohbetin icin tesekkurlerr.. iyi geceler diliyorum - +1 yıl
konuşma tarzından, duruşundan, cümlelerinden bile anlayabilirsin bunları insanların.. dediğin gibi yapıcı olmak gerek yıkmak çok kolay.. bas engeli gitsin.. ama işte ilk başta dediğim gibi sen engel basarsan o engellediğin kişiye belki yara olabilir, o da başka bir kızı engeller.. reaksiyon böyle yayılır.. veya yanlış insanı engellemişindir belki ve gün gelir sen de engellenirsin gibi.. hassas davranmak lazım bazı konularda.. her zaman kazanan hassas davranan olur..
- +1 yıl
Hic kazanamadim ama bir gun kazanacagim. Bunu umit ediyorum
Allah kalbime gore versin ne eksik ne fazla tam bana denk
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
152Cevap
Bence gayet genç görünüyorsun saçlar biraz daha dalgalı olsa daha iyi olurdu bence burada abartılacak yaş maksimum 24 ya da 25 tir takma kafana keyfine bak :)
10 YorumlaSari sacin böyle bir özelliği var iste 30 35 li yaslardan sonra kullanldgnda yasi kucuk gosteriyor ama 20li yaslarda kullanpta yaşını gosteren gormedim. Daha buyuk gösteriyor.
Ama guzelsin yakismis. Takilma. Yasini bilmesem 25 derim 😕😊😊10 Yorumla
+1 yılBence gayet güzel ama yinede senin içine sinmedi sanırım. Sarıya boyatınca da saçların aşırı yıpranacak kısa sürede cok işlem yaptıgın için
10 Yorumla
+1 yılhttps://vocaroo.com/i/s1y9wnLhJxlH sakın sakın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkimse kimseyi kandırmasın 1. oksidan suyu saçın her yerine uygulanmaz 2. o saç öyle bir yıpranır ki bırak o uzunluğu küt kesim bile kurtarmaz 13 14 yaşındaki kızlarda bu yyınlara bakıyor kötü örnek bari olmayın
11 Yorumla- +1 yıl
Oksidan suyu saçın her yerine uygulanmiyorsa neden boya yapılırken sacin her yerine suruluyor? Boyanin içine katilan oksidan suyunu sadece bir kez surdum 20 dakika kadar bekletip yikadim ve zamanla gunes gore gore bu rengi aldi. bir daha sacimin o doger yerlerine oksidan surmedim tabiki. Uzadikca diplerine suruyorum (dip boya gibi)
Ister inan ister inanma saclarim dokulmuyor bile cunku sac tellerim kalın. Ve saclarim oldukca gür insanlar dışarıda postis olup olmadığini soruyor
He bakim olarak ne yapiyosun diyorsan dedemin getirdigi hakiki zeytinyagini dipleri hariç komple sürüp duruyorum
Saclarima hassas davraniyorum. Duzlestirici maşa asla yapmam. Bigodilerle sararim sekil vermek istiyorsam. Sadece dugunlerde topuz yapilirken tifttikleri icin bir o zaman yipraniyor
Sacim elimde kalmis olsa gercekten kotu durumda olsa ben psikopat miyim kizlari kotu etkileyim? Kuafore gittigimde saç showlarinda manken olmam için teklif yapiyolar ben sana bu kadar deyim. Sacim gayette guzel uzuyor
Evde saç rengini açacaksanız 40'lık oksidan kullanabilirsiniz.
İyi günler.05 Yorumla- +1 yıl
kuaför müsünüz?
Büyük gösteriyorsun diyenlere bakma yüzünde kırışıklık bile yok :) sadece fotoğrafta biraz yaşlı çıkmışsın diyebiliriz :) oda ışığın geliş açısından 😜
NOT: güzelsin 😅14 Yorumla- +1 yıl
Bende bunu anlatmaya çalışıyorum millete hay yasa yaa
Kaz ayagidir bilmem ne bisey yok 30 yapiyllar beni salliyolar resmen :D - +1 yıl
Kimseyi begenmiyolar
Kimi begeniyolar cok merak ediyorum doğrusu D
+1 yılBence sadece uçlarından kestir ve yoğun bakımlar yap
10 Yorumlaya millet guzelim saclara nasil kiyiyo ben burda uzamasi için taklalar atarken adalettt :((((
16 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAma böyle de sagliksiz duruyo :((( :)
Gizli Soran+1 yılTeşekkür ederim bakıcaz artık 😄 önceki hali yumusacik ve dumduzdu eski hali geri gelir mi bilmem ki
Gizli Soran+1 yılBenimkini sana versem keske 4 ay once mi ne omuzlaeimin altinda kestirmistim 🤔
O saç bende olsa bir tutamına bile kıyamazdım
İnce telli olmak zor11 YorumlaKestirme bence ama çok yıpranmışa benziyor kırıklarını aldır
10 Yorumla
+1 yıl24 gibi duruyorsun. bu saç yakışmış. doğal duruyor. sevdim...
10 Yorumlaİnşallah geri kalan hayatında bahtinda yüzün kadar güzel olur kardeşim :) Maşallahin var ya :)
10 YorumlaGüzelsin, hoşsun :) Yaşından daha olgun duruyorsun ama
10 Yorumla
+1 yılTam 22 olmuş ama saç rengin seni soluk gosteriyo böyle sana kumral uclari hafif Sarı renk yakışır
10 YorumlaSaclarin kabarik kut kestirirsen daha kotu durur duzlestirmek gerekir
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHayır normalde boyle degil dumduzdu bu şekilde kabarik oldu yandigi icin o yuzden bende kestirmek istiyorum zaten
+1 yılGoz makyaji olarak rimelden fazlasini kullanma derim cunku gozlerin guzel
10 Yorumla27 gibi duruyorsunz bana göre ama guzelsinz ablacim👍
10 Yorumla
+1 yılGüzel bir bayansın ama makyajsız halinde 30 gibi duruyor. Üzgünüm :(
10 Yorumlahele sükür kendini bulmussun,, yüzüne nur gelmiş walla.. böyle gül hep sen..
11 Yorumla- +1 yıl
:) :) ahah ya guldum yeminle
Tesekkur ederim simdi 22 demi :D
+1 yıl40 volümlük (%12) oksidan işini görür ama turuncu olur yani
00 Yorumla
+1 yılPek anlamam ama bu saçlara daha fazla bakamayacağım.
00 YorumlaYeşim iyisin böyle bea. Ama anlasaydım boya işlerinden yardımcı olurdum sana biliyosun bunu🤗
02 Yorumla- +1 yıl
Ya biliyorum useyin😂
Saçını dalgalı yap kipriklerini kıvır kaşlarını düzgün al. daha genç görünürsün.
10 Yorumla
+1 yılÇok hoş görünüyorsun özellikle saçların harika :) İzmir'den sevgilerr :)
10 Yorumla
+1 yılSarışınım diyorsunda saçlarını boyatmışsın. Bu yüzde 22 degil 30 gösteriyorsun.
00 Yorumla
+1 yılOksidanla bu kadar açılır zaten kaşların kopkoyu yeme bizi şimsid
14 Yorumla- +1 yıl
Oksidanla açtığımi söyledim ki dogal sarisinim demedim gercek rengi küllü kumral
- +1 yıl
Olmamış rengi bence koyu olsun
- +1 yıl
Koyu temelli buyuk gosteriyor
Hani bu you cam make up programi var ya orada yaptim vııyy dedim - +1 yıl
Ya bu da solgun göstermiş hep makyaj yapman lazım
kusura bakma ama hala cok yasli gosteriyosun 28 falan
14 Yorumla- +1 yıl
Vallahi kusura bakiyorum artik neden oyle gozukuyor ki kirisikligimda yok benim hani
- +1 yıl
Yok artik ciddi misin? Annem babam sarisin ve ikisininde kazin ayagini birak kazin g*tune döndü :D bende mi oyle olcam ki
Yagli bir cilt tipim var doktor zor kirisiklik olcagini soylemisti
burada makyajsız olduguna emin misin? bu devirde makyajsız kız yok..
16 Yorumla- +1 yıl
Resmi dikkatli incele allahaskina neredr makyaj var burada :D
- +1 yıl
Canli miii? Aa sevindim şu an
Genelde "noldu neyin var? Hasta misin" derler :D - +1 yıl
burada ben uyanali 1 saat olmuştu sabahin köründe hatta :D
Oksidanla bu kadar açılmaz saç, ve "birkere açtım bu renk oldu" demişsin. Saçın hiç uzamıyor sanırım. Oldugundan büyük duruyorsun.
01 Yorumla- +1 yıl
Uzadikca cikan yerlerine suruyorum sadece, dip boya gibi düşün ben oksidan % 9 luk kullaniyorum boya karistirmiyorum
Açtığım yere tekrardan surmuyorum cunku kopabilir diye korkuyorum gerci kalin telli yapisi var saclarimin ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılenseye kadar kestirip saçları düzleştirsen çok hoş durur bence
10 Yorumla
+1 yılbence tam sarı yaptırma sarıya yakın bir renk yaptır sarı renk biraz garip durabilir sende
10 Yorumla
+1 yıl@Bittterr senin görüşlerin neler :D Bence kesmesın :D
00 Yorumla
+1 yılÇok doğal ve hoş görünüyorsun makyaja ihtiyacın yok bence.
10 Yorumla
+1 yılVala doğal güzelliğin süper. Ne diye uğraşıyorsun makyajla
10 YorumlaMakyaj yakışmıyo demekki ama makyajsız iyisin bence
20 Yorumlavalla benden gencsın canım hatta ayrı bır guzelsın benden
22 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim ama ben herkesin kendine göre bir guzelligi olduğunu dusunuyorum
Kimisi mahsumiyet seklinde guzel kimisi seksi kimi çekici hani farkli farkli
Onemli olan bakmak
Guzel bakiyorsun guzel goruyorsun tesekkur ederim :)
+1 yılBoyle guzel ama degistriceksen sari az olmali komple sari sana yakismaz bnce
00 Yorumlasarışınsın fakat doğalsın geçer not aldın benden ama sarışınsın :D
00 Yorumlaİzmir selamını aldı bayraklı sahilden :) 22 civarı gösteriyorsun ;)
10 Yorumlaİyiler saçların böyle uğraşma bence çok hoş gösteriyorlar seni 😊
11 Yorumla- +1 yıl
Çok bilmiş-,- @postman_q
+1 yılKesitme ya ne güzel güçlü saçların var. Kırıklarını aldır devam et. Çok hoşlar:)
00 YorumlaIyisin aslında bende 22 yaşındayım ama bende kobi kaç yaş büyük gosteriyorum.
10 YorumlaCok hoş bu foto, boşver makyajı doğal ol, dogal yaşa doğal öl.. 18 lik gösteriyosun.. Yaşa hayatını
10 Yorumla
+1 yılBence hiç elleme böyle çok yakılmış gözlerin rengi yüzünün güzelliği bir ortaya çıkarmış
00 YorumlaAsiri bakimsiz canli durmuyor uclardq kiriklar var ustura vurdur yeniden ciksin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz olgun gosteriyor gibisin bir kac yas sadece ♡
00 Yorumla
+1 yılUff buna mi taktin ya gayet guzelsin zaten
12 Yorumla- +1 yıl
Saclarin guzel demedik zaten , sen guzelsin dedik yani yfak ayrintilara takilma diyoruz. Saclarin bencede guzel degil ztn
- +1 yıl
Sana demedim ben onu genel olarak dedim
+1 yılAynı benim sacim şekilsiz kabarik
10 Yorumla
+1 yılbiraz kestir omuzunun azcık altında olsun
10 Yorumla
+1 yılÇok saf ve doğal güzelliğin var.
10 Yorumlaİyisin boşver gerisini.
10 Yorumladeli misin neden değiştiriyorsun çok güzel böyle.
10 Yorumla
+1 yıl24 duruyorsun :/ o hangi plaj
11 Yorumla- +1 yıl
Hanedan foca tarafi
+1 yılsana bakarlar hacim :d :D
00 Yorumla
+1 yılyabancilara benziyosn
00 Yorumla
+1 yılSenin saçın olmasada olur 😅
00 Yorumlagayet hoşsun. makyaja filan ihtiyacın yok.
00 Yorumla
+1 yılBirazcık hor kullanılmış :)
00 Yorumla
+1 yılOndan önce tırnakları kes bence.
00 Yorumla- Devamını Gör (131)
Devamını Gör(176)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!