Hele ki bu yaz aylarında ayrı bir çekilmez oluyor. Ne yağlı saç, ne de kuru ve mat saçlar! Yumuşaklığından eser kalmıyor saatler sonrasında. Yaz sıcağında hele de deniz bulunan şehirde yaşıyorsanız İstanbul veya Çanakkale gibi, nem dolayısıyla çabuk yıpranır ve yağlanır. :/ Yağlı saçlarla kaç gün dayanabilirsin? Yağlı saçı hazmedebilir misin?
Her ne kadar haklı olsan da bu şekilde konuşman bence yanlış seviyeni belli etme sanal ortamda :) He yarası olan gocunur falan diyeceksindir belki şimdi hayatta alınmam söylediğin şeyler beni alakadar etmiyor :) Şey soracağım bir de neden Gizli Kullanıcı olarak sordun bu soruyu? Yani resmini bir görseydik :)
Yurt dşında çok yaşadım oradaki erkekler kesinlikle giyinmeyi bilmiyor o an önüne gelirse don dahi olsa onu alıp giyiniyor peki ya siz kızlara ne demeli gündüz bile Kezban gibi dolaşmasını başarabiliyorsunuz gittiğiniz yere göre değil her günü aynı gece kıyafetleri ile gezebiliyorsunuz :)))
Kadın neyse erkek odur. Kadın erkeklerin hepsi abaza kendime bakmayayım derse erkekte bütün kızlar kezban bende kendime bakmayayım der ve karşımıza bir tarafta bakımsız kadınlar bir tarafta bakımsız erkekler bulur yapacak bir şey var mı önce kafalar değişecek.
muhtemelen diğer 2 soruyu da sen sordun. böyle salakça sorular açarak mı dikkat çekiyorsunuz. siz türk kadınlarının da bizimle tek ortak özelliğiniz bıyığınız olması.
Ne alaka, fotoğrafıma bir bak istersen. Spor yaparım, dans ederim, içki içmem, saçımı yüz şekline uygun şekilde kestiririm, tırnaklarım asla uzamasını beklemem, dişlerime çok iyi bakarım. Bunun dışında tiyatro eğitimi alıyorum işime ek olarak, kitap okurum sürekli. Ve benim gibi eli yüzü düzgün, atletik vucutlu , eğitim seviyesi yüksek çok arkadaşım var etrafımda.
Esas sorulması gereken soruları sormamışsın. Türk insanı neden kitap okumaz, neden tembeldir, düşünmez, dedikodu yapar, neden kötü niyetlidir sürekli...
Ayrıca boy pos gibi şeylere takılma, onlar genetik durumlar, burası Norveç değil sonuçta.
Dale Daledum dale şarkısıyla olmaz bu işler madem kendi insanını bu kadar aşağılayacak kadar iddialısın, kendi fotoğrafını da koy görelim. Ayrıca okuduğun kitaplardan, hobilerinden, ilgi alanlarından da bahset ki, kendi ülkenin erkeklerini kötüleyecek kadar üstünmüsün anlayalım.
Hemen anlatıyorum 😄 Temizlik konusunda titiz Eğlenceli bir okadar sinirli Biraz kavgacı Bebeklere bayilan Korumaci Kıskanç Duygusal 19 yaşında 49 kilo 1.69 boyunda kumral biriyim yani😄
çok büyük bir genelleme bu, abazan çoğu falan değil. Şöyle de bir sorun var, cinsellik bütün dünyada normal karşılanan bir şey, ama nedense Türkiye'de bir erkek cinsellik istediği zaman, sanki suç işlemiş gibi , kadına da fahişe gibi bakılıyor...
İngiliz, Norveç, Hollanda vs.. hepsi aynı. Türkiye de seks kötü bişi sanıldığı için öyle. Kimse abazan falan değili ya da bütün dünya abazan.
Saçlarım kurumaya meyilli olduğundan 5 gün yıkamasam ancak yağlanıyor ama ben 3 günde 1 saçlarımı yıkıyorum ve 5. günden sonrasına tahammülüm yok yani yağlı saça hiç tahammülüm yok.
turk kızları neden boyle abuk sabuk seylere sorar ya da alkol alıp sacmalar izledigi flimlerdeki adamıları ya da dergıdekı adamlara bakarak turkıyeden baska yerdeki erkeklerı hep herkul sanar kızım secmece onlar ayrıca sen ordakı kızlara bak derım sana neyse kahve iç ayıl dıycem ama ayıltmadıgı kanıtlanmıs bosa zamet olur
Ulan bu saydıklarınızın hepsi var ama gidiyonuz kekolardan barzolardan hoşlanıyonuz , sizin kafadada var azıcık kendinize etrafınıza bakın..
Bu arada içmeyi marifetmiş gibi yazmışsın bir kızın istediği erkek vücut için 1yıl boyunca diyet yapıp içki içmiyo bazen derler ya istiyosun ama onun gibi misin?
Tüm kızlar neden bu kadar çirkin neden kaşar olmaya hevesli neden götünü başını açıp apaçi gibi geziyor neden 15 kg lık boya ile yüzlerini boyuyolar neden dar pantolon giyip basenlerini erkeklere göstermeye çalışıyolar? acaba neden?
sen hala asfari ucret kaç para bilmiyorsun sanırım :) turkiyedede gordugun avrupalıların hepsi tatildeler :) heriflerin taharetleri bile yok :) yani boklu kıçlarını temizlemekten bihaberler :) hepsinin anusu çatlamış :) keza onlarda parkda spor yapan erkek cool man :) yani turk erkeginin apaçisi :)
turk kizlari neden biyikli neden basenleri genis neden kezbanlik yapmayi atasporu haline getirmisler neden kalcalari potur potur sen bana bunlari acikla ben sana gerisini aciklarim
Haklisin Turkiye de yakisikli erkek gormedim bugune kadar incecik kollar gober desen almis basini gidiyor boy 150 /160 bitane yakisikli gordum gecen sene İstanbul'da oda Suriyeliydi :d
Pardon da, dağda mı yaşıyorsunuz? İstiklal caddesi ya da Kadıköy'e çık bak, çok düzgün çok güzel kızlar ve çok yakışıklı çocuklar var etrafta, yoksa ben hayal mi görüyorum?
Eringenler hiç kendilerini yormuyolar beni beğenen böyle beğensin nede olsa bir alın yazım var gelip beni bulur diyorlar hiç beğenilmeye ihtiyacım yok diyorlar ondan olsa gerek :D
nedense taş gibi hatunlar hep o pacozların yanında. hatta bir ara göbek yapayım dedim belki bahtım acılır diye ama sizin kadar iğrenc olamadım len ben bile yakıstıramadım gobegi kendime..
genelleme yapma ama evet yani gördüğüm her erkek bakımsız (türk demiyorum dikkat et) babam dahil yani kuaföre gidip 5 tl ye dandik bir saç + diş fırçalamak baska bişi yaptıkları yok.
Taktik ne biliyor musun evde vakit gecirdigin zaman saçlarını bir sına bakalım ne kadar dayanıyor. Yıkadıkca yıkadıkca cabuk yağlanmaya başlıyor ki zaten düzleştirmekte varsa işin içinde her gün yıka düzleştir saç mı kalır
Artık istediğin özellikdeki erkeği bulmak sana düşmüş kabul edermi oda ona kalmış yani bir kızın lafına bakıp he şöyle olalım yapsaydık şu an ülkemiz zeus heykelleriyle doluydu :D