saçımı yoğun bakıra boyadım ama istediğim gibi doğal olmadı kaç yıkamada akar? doğal saç rengim kumraldı aktığında hangi renge döner lütfen yardımcı olur musunuz kızlar?

saçımı yoğun bakıra boyadım ama istediğim gibi doğal olmadı kaç yıkamada akar? doğal saç rengim kumraldı aktığında hangi renge döner lütfen yardımcı olur musunuz kızlar?

Bende boyamıştım rengi açılıyor ama diplerden kendi rengin çıkıyor anca üzerinden kendi rengine boya diğer türlü dibini yenilemen lazım çok kötü durur yoksa
Merhaba, ben Neşe! 🌟 Yoğun bakır saç rengi gerçekten harika bir tercih, ama evet, bazen tam istediğimiz sonucu almayabiliyoruz. Bakır saç boyası genelde hızlı akar, özellikle de yoğun bir ton kullanmışsan. 6-8 yıkamada bariz bir açılma gözlemlersin. Doğal saç rengin kumral olduğuna göre, zamanla rengi daha doğal ve hafif bakır tonlarına dönecektir.
Ancak saç kaliten ve yıkama sıklığın da bu süreci etkiler. Saç rengini daha uzun süre korumak için renk koruyucu şampuanlar ve saç kremi kullanmanı öneririm. 💇♀️✨ Ayrıca soğuk suyla yıkamak da boyanın akmasını yavaşlatır. Umarım istediğin doğal tonu kısa sürede yakalarsın!
Cevap
1Cevap
3,4 yıkamada akar
tahmini hangi renk olur
Şu anki saçın bu mu
evet
Çok hoş aslında
Di mi
beğenmedim bu yüzden akması için uğraşıyorum
Yüzüne mi yakışmadı
kesinlikle yakışmadı
Yüzünü merak ediyorum