keretin bakımı saçı söndürür mü saçımın ön kısımlarının sönük ya da kafama yapışık olmasını sevmiyorum keratin bakımı saçın önünü söndürür mü yoksa havada mı tutar saçım zaten düz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKeratin saçlara iyi geliyor evet fakat fazlası yıpranma ve daha çok dökülmeye de yol açabilir. Dozunda kullanmak gerekir. Özel olarak keratin bakımı yaptırmaktansa keratin içerikli saç bakım kremleri ve şampuanlarını kullanman daha iyi olur.
22 Yorumla
Soran+1 yılkeratin bakımı yaptırsam söner mi saçlarım sağlıklı
- +1 yıl
Yani tavsiyem keratin içerek şampuan ve saç kremlerisir keratin bakımını denemedim ama yorumlar iyiyse yaptırabilirsin
En İyi Cevaplar
Herhangi bir kuaför de veya evinizde bakımı yaptınız diyelim 5-7 gün sonrasında yüksek ısılı işlem uygulayın aksi halde saçlarınız eski cansız görünümünden çıkıp peluş oyuncaklarda ki saçlara dönme olasılığı yüksek. Uygulayacağınız keratin maskesinin veya ürünün içerik değerlerine bakın ''formaldehit'' yüzde olarak düşük olmalı çünkü bu madde sizin saç kök hücrenize ve böbreklerinize zararları mevcut. Güzel görünmek için cebinizde ki ve saç sağlığınızı boş yere kaybetmeyin. Eski de kaldı ama eğer buğday tenli iseniz kına yaktırın saçlarınıza veyahut doğal ürünlere yönelin.
Dip not; keratin bakımı saçınızın doğal dengesini bozacağı için kullanacağınız şampuana ek olarak bakım yağları veya tuzsuz şampuan kullanmanız gerekli. Saygılar10 Yorumla
+1 yılPriorin kapsül gayet iyidir Bayer firmasının araştır bazı eczaneler ya da siteler ucuz satıyor. Önce yeşil sabun kullan. Benim kadın saçı gibi dökülüyordu küvet doşıyordu yeşil sabunla yıkayınca durmuştu. Evicap 200 I. U ( e vitamini )' zinco kapsül kullan onlarda iyidir.
03 Yorumla- +1 yıl
ya saçı kaskatı yapıyor sabun
- +1 yıl
Zaten bir iki kere kullanacaksın ben bir kere kullandım dökülmeyi kesti hemen yoksa komple kel kalıyordum. Çevresel etkenlerden etkilendi galiba kimyasal şeyelr vs. yeşil sabunda arıttı.
- +1 yıl
sağol
+1 yılMerhaba güzel bir konu seçimi öncelikle bende saçlarımı liguid keratin markası kremini güzelce saçlarıma yedirdikten sonra elim ile tarıyorum ben muhteşem bir parlaklık ve yumuşacık oluyor..
10 Yorumla
çörekotu yapıyla her akşam masaj yap ama iyisinden al mecit efendi falan. bir tatlı ya da çay kaşığıda iç gürleşir. ama kimlerin kullanmaması gerektiğini araştır ona göre uyarsa kullan. bide şampuanına çam terebentini damlat...
11 Yorumla- +1 yıl
sağol canım deneyeceğim
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
156
Cevap
181Cevap
+1 yılGereksiz bir sampuanin içine 5-6 dis sarimsagi ezip karistir sacini yikamadan 20 dakika önce bununla yıka saçını 20 dakika sacinda kalsin ama dikkat et vücuduna degmesin kıllanma yapıyor 20 dakika beklettikten sonra da kendi sampuaninla yıka bana da kuaförüm önermişti duzenli kullanmamama rağmen etkisini gördüm haftada bir veya iki kez kullan etkisini göreceksindir. ☺
10 Yorumla350 tl nedir yahu? Sari sac eskide kaliyor artik herkes siyaha donuyor hevesin varsa yaptir ama bence pisman olursun resimden esmere benziyorsun kaslarin baya bir siyah gibi zit durur. Bu gosterdigin birinci boyamada tutmasi imkansiz iki veya ucuncu boyama da anca.. yaptirma derim bilgi konusuyor burda😛
13 Yorumla- +1 yıl
Tabiki kaş da açılacak boya ile aynen esmerim ama eşim bu aralar biraz açtır diyor bende bu rengi gözüme kestirdim açıkçası olmadı geri siyaha döneriz napalim. :)
- +1 yıl
Tamam canim inşallah
+1 yılHayır beslenmem zaten pek iyi sayılmaz ama şu var ben kimyasal çoğu kozmetik ürününü kullanmıyorum bu yüzden kırklar maksimum seviyede az oluyor her ay kestiriyorum uçlarını daha sağlıklı oluyor öyle bunun dışında bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılBen böyle şeyleri çok gereksiz buluyorum şampuan bir çare değil doktora git. Ben gittim vitamin eksikliği var dedi vitamin hapı verdi düzenli kullandım hem dökülme durdu hemde saçlarım güçlendi parlaklaştı
04 Yorumla- +1 yıl
zaten dermatoloğa gittim her şeyim normal çıktı strese bağlı bir dökülme verdiği ilaç da kafa derime hiç iyi gemedi
- +1 yıl
Ne zaman durdu dökülmen?
- +1 yıl
@Mercedescihatun iki ayda durdu
- +1 yıl
Bendede kansızlık varda aynı sorunu bende yaşıyorum.1 ay oldu hala çok işe yaramadı ne zaman fayda eder merak ediyorum 🙈
Saçlarım boyadan çok yıprandı taramakta biraz güçlük çekiyorum dolusuna bakım kremleri kullanıyorum hiç bir halta yaramıyo
20 YorumlaÖzellike kuruyemişler arasından badem tüketiyorum daha çok. Süt tüketimi de önemli bu arada. Saç dökülmesini baya azalttığı söyleniyor. Son olarak da su tabiki, kuruluğu gideriyor.
00 Yorumla
+1 yılSaçlarımı uzatmak isteseydim özellikle bunları tüketebilirdim belkide ama ben saçımın hiç uzamasına fırsat vermeden hep belli bir boy da kestiriyorum saçlarımı.
00 Yorumla
+1 yılEvet: Keratin bakım istedim ama kuaförüm doğal saç için fazla ağır bir bakım olduğunu söyledi.
*Gecen bol olsun.*10 Yorumla
+1 yılŞimdilik Evet çünkü tam uzun değil. Birde duş sonrası bir köpük var saç duzlestirme özellikli vanilya kokulu bilirsiniz onu kullanıyorum
10 YorumlaYakışır canım. Fazla pahalı olmaz ya... kuaförün tanıdıksa 200 tl yapar ya da daha az yani ortama göre değişiyor.
16 Yorumla- +1 yıl
Kuzum dedi evet 200 e de boyar geçerim ama yanar bakim yapmam şart acacam ben bu saçı diyor
- +1 yıl
Şansımı denerim bu devirde 1 lira bile lazım insana :) sağol canım
- +1 yıl
Engelledim canim 450 ye saç boyatani ondan ordan yazmadım anca boş beleş hava atsın benim üzerimden
- +1 yıl
Tamam canim benim sağol yok bide küçümseyerek ya konuşuyor boşver kestik sesini en azından :)
Evet botox ta yaptırdım ama bir süre sonra saçın yumuşaklığı geçiyo yani 15-20 günlük bir bakım oluyo değmiyo
00 YorumlaHayır, yaptırmadım. Kendi yaptığım bakım bana yeterli geliyor. Ama merak edip bir ara YouTube'dan videolarını izlemiştim.
00 YorumlaHayir. Yarim sene uzatirim uzun olur ve yazin yine kisaya kestiririm. Bir ay falan pismanlik yasarim hahaah ondan sonra yine ayni sekilde devam
00 Yorumlaİçten beslemiyorum açık konuşayım. Demir emililinde sıkıntı var benim. Bazen devit 3 ampulu kırar içerim. İşe yârıyor.
00 YorumlaÖzel olarak yaptığım bir şey yok ama balık çok tüketirim. Saçlarım gayet uzun. Balıktan olsa gerek asd
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır kız arkadaşım kullanıyordu öyle bir etkisi yoktu
10 Yorumla
+1 yılevet genelde 3 numara kesiyorum taramaya bile gerek kalmiyor
10 Yorumla
+1 yılElidor saç kremimden 1 fındık büyüklüğü kadarı saçıma yetiyor.
10 YorumlaSize has bir sorun. Suyunu aldıktan sonra iki dakikada kuruyor 😂😂
10 Yorumla
+1 yılHarika, güzel ve özel. Yaşından daha olgun bir yüzün var. Daha dikkatli olmalısınız...
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılteşekkürler neden dikkatli olmalıyım
- +1 yıl
Olgunluk fiziki kalmış ise üzerinize gelen çok olacaktır, ruhsal, akli ve kalbi sizi çok zorlayabilir, yorabilir de ondan. Umarım yüzünüz gibi akli ve kalbi ve ruhi de olgunluk kazanmışsınızdır!!!:))))))
yolda giden erkeklere laf atan tipin var ama hoşsun beğendim 😄
16 Yorumla- +1 yıl
Mersinli ye bak 😃
- +1 yıl
Yine ergence cevaplar 😂
Gizli Soran+1 yılEig senin ☺
- +1 yıl
Özlem ergenini mi eig sececen?
valla ne desemkı her halınızle guzelsın bence sen kendıne hangısı yakısıyorsa onu yap ıstersen
10 Yorumlanormal bir fotografını koysadın da anlayabilseydik resimde gözükmüyorsun bile
17 Yorumla- +1 yıl
Saçım gözüküyor sonuçta profil de de var kendimi sergilemek için koymadım renk çıksın die koydum
- +1 yıl
Tamam profile bak o zaman canım :)
- +1 yıl
Teşekkürler zaten buna ombre demedi kuaför komple boya var dip var 5 farklı renk var bakalım
- +1 yıl
İnsallah 😊
+1 yılBadem yağı al sür saçına birde baden yağı var etkisi olur bir aktara git faydasını 1,5 ayda falan baya hörürsun
10 Yorumla- Saç Bakım konusunda 989 cevap paylaştı.
+1 yılBir gram saçım kaldı zaten 😄 taramaya gerek kalmıyor ama sana 3 sene önceden bahsedeyim
3 sene önce saçlarım uzundu, o zamanlar zor taranıyordu ve şekil vermek çok zor oluyordu hatta jöle ile bile olmuyordu. Çok güçsüz ve ince saçlarım var00 Yorumla
+1 yılHayır, saçın doğal dalgasını bozuyor
ve o dalga bir daha aynı hale gelmiyor.00 Yorumla
+1 yılEvwt yaptım yumurta sürdüm içinde bolca keratin protein var
00 Yorumla
+1 yılbayan kuafürlerin bileceği bir şeydir ben anlamazoyum
00 YorumlaBildim bileli saçım kısa. Hiç öyle zorlandığımı hatırlamıyorum. Herkese tavsiye ederim. Kellerin durumu çok daha süper😊
10 Yorumla
+1 yıl15 yasımdan beri fön çektiğim için saçlarım alıştı fön makinesini görür görmez sen uğraşma abi ben şekle girerim diyor 😂
10 Yorumla
+1 yılHiçte özenmem saç için yiyecek konusunda ama kendimi bildim bileli belimi geçiyor bakım önemli bence
00 Yorumla
+1 yılÖğrenci olduğum için makarna ağırlıklı besleniyorum uzaması içinde birsey yapmamıs oluyorum yani..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsaglıklı beslenmeyi seviyorum ve bu dediklerini bir hafta icinde hepsini tuketiyorum yumurta her gun yerim zaten badem de aynı sekilde amaa sac uzatmak icin mi desen hayır oyle bir amacım yok :D
00 Yorumla
+1 yılYiyecekten cok surekli dusa giriyorum dus cabuk uzatiyo
00 YorumlaBilinçli olarak yumurtayı yiyordum diğerlerini şu an öğrendim
00 YorumlaGuzelsin canım hhatta dövmende güzel güzel yere yaptirdin dövmeyi 😊😊
00 Yorumla
+1 yıldoktora gitmende tavsiye var belki vitamin eksikliği olabilir ya da kansizlik
00 YorumlaDoğal yağları karıştırıp kullanabilirsin. Aktarlarda satılıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhttps://m.facebook.com/coskunizm35/
Senin icin pahalı gelip gelmeyeceğini bilmiyorum ama sorununu çözecek ürünler var bu sayfa da.00 Yorumla
+1 yılAynı durumdayız ama benim saçların gür çok şükür o yüzden rahatsızlık vermiyor az da olmuyor 😂
00 Yorumla
+1 yılkreatin saçların dökülmemesini sağlar fakat tekrar cıkmasını sağlamaz
02 Yorumla- +1 yıl
dökülmeyi durdursun zaten saçlar çıkıyor ama çıkandan çok dökülüyor
- +1 yıl
bioxinin erkekler icin olanı iyi %95 etkili ama kadınlar icin biraz daha pahalıya kacıyor doğal yöntemlere basvuruyorlar genelde 150-250 tl yukarısnda
Evet duştan çıkınca şampuan etkisiyle kolay taranıyor
10 Yorumlahafta sonu bende kuaförüme gidip keratin bakımı yaptırayım :/
10 Yorumla
+1 yılhayır ya orman gibi saçım var 1 saatte zor tarıyorum 😔
10 Yorumla
+1 yılHayır. Ama 40 gün boyunca turp yemek uzatıyormuş birden.
00 Yorumlaçok güzelmiş rengi. 350 lirada baya tuzlu fakat istiyorsan yaptır bir daha mı geleceksin dünyaya
10 Yorumla
+1 yılSarımsak sürenlerin yeni saçı çıkıyormuş ama kokusu geçmiyormuş. Ben denemedim ama aklında olsun.
10 Yorumla
+1 yılSaclarim o kadar duz ki taramasam bile taranmis gibi
10 YorumlaKuzenim biopsin kullanıyor. İşe yaradığını söylemişti. Denedin mi?
00 Yorumlaben ilaçlara inanmıyorum ya doğal ilaçlar var doğal ürünlerden deneyebilirsin bence araştır derim
00 Yorumla
+1 yılİşe yarar , yeşil sabun kullan ve priorin haplarıda bayağı işe yarıyor
01 Yorumla- +1 yıl
çok kurutuyor saçı zeytinyağlı sabun kullandım bir ay kadar ipek gibi saçı kupkuru etti deli gibi kaşındırdı
Doktora bir git belki kan tahlili ile eksik giderilebilir
01 Yorumla- +1 yıl
gitmiştim stres kaynaklı verdiği şey de işe yaramadı oliviumun orda bir eczanede de tarama yaptırdım eczaneci hamadi verdi baya iyi gelmişti de baya tuzlu fiyatı
+1 yılValla uzatmak için sadece fönden kaçınıyorum
Ama kış olduğu için yineden kurutma makinesini kullanmam lazım
Yani ya saçlar ya sağlığım00 Yorumla
+1 yılOyy Oyy Oyy o yanakları yerim ben yaaa :D kızım ne kadar tatlı çıkmışsın öyle nasıl anlatsam böyle masum çocuklar gibi :*
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTeşekkürler ☺☺
- +1 yıl
ben senden başka resimde istiyorum yaaaa :) çok tatlı çıkmışsın
+1 yılBenim saçım kolay taranıyor.
10 Yorumla
+1 yılEn fazla koaföre gidip kırıklarını aldırıyorum okadar.
00 YorumlaDuştan çıkınca saçıma dokunmam ki krem sürerim kurularım
10 YorumlaEvett dov kullaniyorum gayet memnunum ;)
Nie dow killigina10 YorumlaBak tüm aksiliğimi şu koyfuğu emoji yıktı 😐 İyi iyi
00 Yorumla
+1 yılyakışır onemli olan kendinin yakıştırması gerisi mühim değil 😊😊
10 Yorumla- Devamını Gör (277)
Devamını Gör(322)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?