Selamlar. Mevsimsel olmasını umduğum ve hayatım boyunca hiç yaşamadığım bir saç dökülme sorunum var. Evigen, bemisk, bepanthen ampulleri şampuana karıştıran ya da şampuana ekleyenler var. Buralarada tecrübe eden oldu mu? Bir kür yapsam mı?

Saç konusu çok fazla spekülasyonun olduğu, eski kovboy filmlerin de kasabaya gelen ve herşeye iyi gelen (saç dökülmesinden, hamile kalmaya, iktidarsızlıktan, yara iyileştirmeye ) minik şişe içinde ürün satanlar gibi günümüzde de benzer pazarlama ile satılan ürünler var. Okuduğum kadarıyla düzenli Biotin kullanımı saç için yapacağımız tek bilimsel dayanağı olan iyilik. Zamanın da ben de Evigen, bemisk, bepanthen ampulleri denemiştim. PRP gibi uygulamalar da var. ama sonucu konusunda tatmin edici yanıt alamadım.
Hayır insan stresten kendini uzak tutarsa gadası. Zaten saçları normal yapısına dönerek eski güçlü haline gelir. Yeter ki stresi hayatımızdan çıkarabilelelim.
Evet ama bemiks b*k gibi kokuyor kokusundan dolayı kullanmayı bıraktım. Masama döküldü hala kokuyor o kadar sildim hala gitmedi. Nefret ettim o kokudan bidaha asla almam.
Ben denedim önermiyorum dıştan yapılan hiçbir takviye yaramiyor bana göre
Ben de iyi beslendigimi dusunurdum tahlil de yaptirirdim iyi derlerdi ama meğersem berbatmiş kan tahlillerime kendim bakmaliymişim
Cevap
9Cevap
Doktor tavsiyesiyle kullandım saç derimde sivilceler çıktı çok canımı acıttılar kısa sürede bıraktım devam etmedim
Dene bir ne kaybedersin?
Ama sampuanlarda deterjan var, madem deterjan olmayan lari arastir.
Geçmişte abim ve yeğenim bu tarz serumları kullandı ama bir faydasını görmediler.
Ben bu ampulleri yumurta, ç * terabentin esansıyla karıştırıp kullandım ama bir işe yaramadı ben de maalesef
direk keratin sürüyorum hiç uğraşmıyorum
Hayır kullanmadım corona da kazıttım
Gençken kullandım ama yine de kel kaldım :)
Eşim kullanıyor. Çok etkili ve yarayışlı
Argan yağı E vitamini
Hayır kullanmadım
Hayır, kullanmadım.
Kullanmadım.
Kan değerlerine baktır once
Kullanmadım kanks
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?