Saç Bakım Elektrikli ve kabaran saçlara nasıl bakım yapılır? a elifyd Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Elektrikli ve kabaran saçlara nasıl bakım yapılır? Uğraşılması en zor saç tipi değil mi sizce de? Peki baş etmek için neler yapıyorsunuz? Hangi ürünleri kullanıyorsunuz? Elektrikli ve kabaran saçlara nasıl bakım yapılır? Cevapla Ürün Soruları Bakım Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Kbrakdy Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Çok sıcak suda yıkama ve saçını havluyla kurutma makina yla da kurutma kendi kurusun ozaman kabarmaz ve saçın kuruyken saçını tarama 1 0 Yorumla
İctenerbeyza Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl ya saçlarınızla çok uğraşmayın derim sadece tek önerebileceğim şey güzelinden bir saç kremi🥰 1 0 Yorumla
alminaalmi Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Benimde öyle hemde dalgalı saf zeytinyagiyla ve bemix 3lüsüyle bakım yapıyorum. Krem tarzı şeyler kullanmam 0 0 Yorumla
burçinnn29 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 58% +1 yıl Şurada bir yerde durayimda belki isime yarar bilgiler toplarim 1 0 Yorumla
darkleyl96 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Saç Bakım konusunda 911 cevap paylaştı. Kremler spreyler işe yarayabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çok sıcak suda yıkama ve saçını havluyla kurutma makina yla da kurutma kendi kurusun ozaman kabarmaz ve saçın kuruyken saçını tarama
Elidorun bakım kremlerini kullanıyorum
ya saçlarınızla çok uğraşmayın derim sadece tek önerebileceğim şey güzelinden bir saç kremi🥰
Benimde öyle hemde dalgalı saf zeytinyagiyla ve bemix 3lüsüyle bakım yapıyorum. Krem tarzı şeyler kullanmam
Şurada bir yerde durayimda belki isime yarar bilgiler toplarim
sac kremi ve bakim yagi
Bilmem nasıl bakım yapılır acaba :)
Kremler spreyler işe yarayabilir
vardir bir yolu
Uygun şekillendirici