Ben her şeyimi kuaförde yaptıran biriyim haftada en az 2 defa giderdim. Kaş, bıyık, saç, cilt bakım. Bunların hiçbirisini evde kendim yapamıyorum. Siz yapabiliyor musunuz? İnanın ne yapacağımı şaşırdım.
Kuaförler bir süre daha açılmazsa taş devrine döneceğim. Sizde durum nasıl?
Kaş, saç, bıyık, sakal, cilt bakımı ve akla gelen her türlü işlemi kendim yapıyorum =)) saç kırıkları, saç bakımı, saç boyama, tırnak bakımı, manikür, pedikür vs hepsini yapıyorum hatta yerine göre masaj bile yapıyorum hakeden biri olursa çorba bile yaparım :) tarhana, bak kıymalı tarhana çekti canım
Siz kadınlar zaten bizim gibi çok sık kuaföre gitmiyorsunuz ben 2 haftada bir giderim normalde.🙂 şu an yapabildiğim kadar kendim makinemle halletmeye çalışıyorum ama belli bir yerden sonra kuaförü eve getiriyoruz🙂🙂 yapacak bişey yok🙂🙂
Normalde kuaförde takılmamın sebebi zamandan tasarruf ve çaba göstermeden bir şeylerin hallolması keyfi idi. Yani şu an hiçbir sorun yok kendime mis gibi de bakıyorum çok şükür. Mecburiyeti beklemeden insanın bazı şeyleri öğrenmesi gerek, birilerine bağlı yaşamak iyi bir şey değil.
Karantina sürecinden önce de düğün dernek harici kuaföre giden bir kadın değildim. Uzun yıllardır ağda&kaş bıyık, manikür&pedikür, kesim, açma-boyama, fön ve saç şekillendirme gibi işlemleri evde kendim yapıyorum setlerim var ekipmanlarım hariç. Bu sebeple beni hiç etkilemedi. :)
Kuaförle yatıp kalktan biri değildim. Çok birşey değişmedi. Değişse de üzer mi şu durumda üzmez çünkü hayatta güzellikten daha önemli şeyler var, sağlık gibi...
Sürekli evdeyiz ve yapacak pek bişey olmadığından zamanımız bol. Açıkcası şu an kuaför eksikliğini hissetmiyorum bile. Bol bol saçıma, yüzüme maskeler yapıyorum. İstenmeyen ufak tefek tüyler için de, ağda gibi şeyler kullanıyorum. saç rengimle oynamıyorum şu süreçte hem biraz dinlensin hemde bakımlarım faydalı olsun diye.
saçimi kesmiyorum ama kaş biyik bakim yapiyorum. Şöyle kendinizi sosyete gostericem diye salllak sallak hallere sokmayin ya. Cilt bakimi dedigin nedir bir maskeyi de mi alip yuzune suremuyorsun. Hadi kaşına şekil veremiyorsun biyigini alamamak ne. Kişisel bakimini yapmaktan aciz olur mu bir insan
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
30-35 yas arasisiniz nasil yapamiyorsunuz her zaman kuafor olmayacakki ben 1 2 sene once bir arkadasim kas biyik aliyordu iple ondan gordum denedim kendim ogrendim cokta guzel aliyorum cilt bakimk desen ne var sanki onda peeling yani hic kuafore gitmedim bugune kadar bence gereksiz
Evet ben sürekli kendim yapmama rağmen zor geliyor, bence zor gelir sana da, ayrıca ne kadar güzel yapsan da hangi kuaför olursa olsun kuaför eli bir başka oluyor, gerçi bir kuaför benim kaşlarımı ip gibi mahvetmişti
Kuaföre gitmeyen bir insanım, her ihtiyacımı kendim karşılamayı öğrendim. Bence senin de öğrenmen lazım yavaş yavaş 👀 öncelikle paran cebinde kalır bu şekilde.
Topuklu ayakkabıyı ilk Fransız erkekler giydi, kot pantolon bizimdi giydiniz. Hadi erkek parfümleri ve deodorantlarıda sıktınız onada eyvallah bırakın da sakal bize has birşey kalsın ey kadınlar 😀
Saç boyatmak ve kestirmek dışında kuaföre gitmeyen biri olduğum için hiç eksikliğini hissetmedim diyebilirim. Ama covit biter bitmez güzel bir kuaför seansı hediye edeceğim kendime😻
Kaşınla bıyığınıda alırsın yani, tek bir ağdaya bakıyor bu arada erkek olduğunu düşünüyorum. Saçının o kadar uzayacağını sanmam. Uzasada bu kadar rahatsız edeceğini sanmam
Ben saçlarımı boyatırdım ara ara, bide kaşlarımı toparlatırdım. Saçlarımın dip boyası geldi, kaşlarım dağınıklaştı. Olsun benim için dert edecek bir durum değil. Zaten güzelim zaten güzelim.🙃
Karantina öncesi lazere gitmiştim. Kuaförle de işi olan birisi değilim, saçımı anneme kestiriyorum, kaşımı bıyığımı da kendim alıyorum, bakımımı da kendim yapıyorum
Kuaföre gitmeyi gerçekten özledim.. zaten kıl tüy derdim yok.. lazer yaptırmıştım.. Fakat manikür pedikür. Kaş.. ve boya yaptırıp saç rengimi değıştirmeye ihtiyacım var
Geçen gün markette bir kadın gördüm normalde çok güzeldi, şimdi resmen dağdaki Ermeni kadınlarına dönmüş. Kaşlar falan iki katı olmuş... Ben kendi bakımımı yaptığım için problem olmuyor çok
Ya biz tüm erkekler Türkiyenin en büyük Rock grubunu kuracağız bu gidişle saçlar, sakal, bıyık tamam entürman çalanlarda toplandıkmı, evlerden koro yaparız.
Kuaföre gitmediğim için bir problem olmadı kaşlarımı az buçuk alabiliyorum kuzenim de yardım eder zaten istesem cilt bakımını evde kendiniz düzenli yapın daha iyi olur
yapabiliyorum elim kut degil ya ne lazimsa aliyorum netten dun agda yapmaya kalktim baktim agdayi cok kullanamiyorum epilatorle devam ettim sac colt bakim zaten kolay assiri sorunlu degillerse
Uzun zamandır kuaföre gitmiyorum, her şey bende 😎 sabah annemle bunu konuşuyorduk hatta 😂 kuaföre alışanlar ne yapıyor acaba 😂😂 galiba uzun zamandır karantinadayım