Merhabalar. Ben bir iki hafta önce başlayarak 9 numaraile saç uçarımı boyamaya başladım birkaç denemeden sonra ve 2 kez mor şampuan kullanımdan sonra sağdaki gibi durdu.. kendi çabama göre yine fena olmadı sanki ama kızıllığı canımı sıktı ve beyaz sabun boya akıtıyor diye okuyunca beyaz sabunla yıkadim sonuç soldaki gibi oldu daha da kızıllaştı sanki.. beyaz sabun gerçekten akıtır mı? Yoka mor şampuana devam edeyim mi? Anlayan biri varsa yardım edebilir mi? Bir de kendime uyguladiğim boyayı nasıl buldunuz onu da merak ediyorum... diğer fotoğraf da son boya uygulamasından ondaki hali..
Mor şampuan; boyanın akmasını engeller ve cila görevi görür. Beyaz sabun kullanmanızı tavsiye etmem hem keçeleşir. Saç hem de beyazların çoğalmasına sebep olur. Boyayı akıtmanın püf noktası: bir çok kadının aklında ki soru olup fakat cevabını bulamadığı sorunun cevabı karbonat evet bir kaseye karbonatı doldurup 30 volume oksidanla karıştırıp boya uygular gibi uygularsanız saçlarınıza boyanın aktığını görüceksinizdir. ✂️
Bir sey sormak istiyorum bu karbonatlı uygulama yüzde kac oraninda akıtır ve sadece boyali kısımları ayırmak zor olabilir doğal renk olan yerlere geldiginde renk değişikliği yapar mi, bir de bunu ne kadar bekletecegiz.. 3 oldu ama rica etsem bilgilerinizi paylaşır misiniz
Doğal renk olan yerleri etkilemez yüzde 50 yüzde 70 arası silme işlemi yapar. Ne kadar bekleteceğiz, bunu gözlemleyip devam ederseniz daha iyi olur. Her hangi bir süre belirliyemeyiz boyanın derinliğine, katmanlığına bağlıdır.