Hiç te alakası bence. Kendı adıma konusmak ıstersem bana kafa yapımdan dolayı oldukca ıyı duruyor bu arada ıyıce kel degılım tarz amacıyla kesıyorum. Ama sacı uzun olanlara göre ben enaz 5 adım öndeyım onu net ıfade etmek ısterım Şu an hayatımda bırı yok vakıt anlamında ancak ıstersem hıc zorlanacagımı dusunmuyorum acıkcası olay kel , uzun sac sakal vs degıl herkese yakısanın farklı olması bana kellık cok gıder uzun sac durmaz baskasının kafası karedır bıcımsızdır onada kel gitmez uzun sac gıder gıbı ;)
@korman Sayın abıcım senı ben cadden tanıyorum ömerın kuzenıyım ben. Sitenın en karısmaztık abısı sensın senı yakındadnda cok görmus bırı olarak net fıkrım sıfır sac sende cok degısık bır aura bırakıyor Ben hemen beymenın karısndakı bayan güzellık salonunun sahıbıyım bazen bızım ordan gecıyorsun yandakı iş merkezıne gırerken parfumun ta bızım salona kadar gelıyor parfumunun markasın neyse alıyım abicim valla salondakı kızalr senı görmedne parfumunden gelıyor dıyorlar :)
@george1974 Parfumum aslında kımse bılmez guzel tarafı dolumu falanda yok benı onu unversıte yılalrımdan berı kulalnırım hakıkaten cok klas ve karızma bır kokudur gırdıgım gectıgım yerde net olarak kendını hısetırır ve asla akıldan cıkmaz özelden verım kardesım ama turkıyede bulamazsın cok satılmadıgı ıcın bulunmuyor ve bırazda tuzlu bır parfum ortalama 2000 tl cıvarıdır
Türk kızı icin diyorsan parası varsa kosa kosa gider yabancı kiz diyorsan öyle bir sey yok bir kere bu adam Jason Statham zaten karizma var hem de iyi oyuncu ben bile bayıliyorum bu adama bu dunyanın en zenginlerinden bir tane daha var bundan kalipli o tamamen kel hatta ikisi film cektiler o bundan daha zengin tabi
Alakasi yok ben cok hoslanirim kel erkeklerden ama gobekli olmayacaklar yoksa 20 yasinda bile 60 yasini gösteriyorlar birde uzun sac severim mesela orlando bloom un ki gibi bir zamanlar kisa sac genellikle sevmiyorum bana cok itici geliyor yani hem yakisikli hem saci kisa güvenilir erkek imajini silip atiyor
Ne alaka be bazı kel erkekler saçlı erkeklerden daha seksi oluyor, ama saçı olupta kazıtanlara gıcık oluyorum saçı dökülmüş parlak kafalı keller güzel oluyor gerçek keller yani :(
Valla erkegın paralı olanı her daım prım yapar. Gercı bızım kadınımız erkektende pek anladıgını söyleyemem. Zevklerı fazla varoşvari. Ama erkeğin kelı ve paralısı ciddi anlamda favorıdır cevremde var öyle ınsanlar hatta bırısı bu sıtede @korman diye bır arkadas o benı tanımaz gercı ama ben onu ıyı tanıyorum bizim semtten kızları cok etkıleyıcı bır tarzı var adamın allah var yıgıdı öldürüp hakkını vermek lazım ama tabı yakışana. Herkesede yakışmaz misal benım kafam yamuk bana hıc gıtmez
bir erkeğin maddi açıdan güçlü olması tabikide biz kız/kadınları etkileyen ve seçimizde önemini koruyan bir faktördür. Üstüne kel olması sosyal medya tarafından tipleştirilmiş bir olgu için çekici gelebilmekte.
@Hayatgercek Yanı senın tercıhın oyle olabılır ancak genelı kapsamıyor kesınlıkle. Bu aynı suna benzıyor kısa saclı kadınlar 1-0 yenık demek gıbı mısal ben kısa saclı kadınları cok begenıyorum çok tazr buulurum ama yakısan tabıkı ;)
Evet zengin olanlar istedikleri kadini elde etmeleri cok kolay hatta bazi kadinlar kendisi geliyor ayrica dis gorunusunde guzel iyi olmasi bir arti oluyor
Bazı adamlara kellik çok yakışıyor. Mesela Dwayne Johnson saçlı olsa bu kadar çekici olmazdı bence. Ama istisna tabi. Genel olarak kellik çekici değildir.
Sanırım öyle ama sadece kel erkek için geçerli bir durum değil zengin etiketi varsa bir insanın diğerlerine göre baya önde maalesef bazı kadınlar için.
kulakarı cınlasın benım arkadasım zengın ama şıkayetcı kel olmakdan saçı olmadıgı ıcın kadınların onu begenmedıgını ve kötu hıssettıgını söyluyor saç ektrmeye karar verdı araştıryor sımdı
@Matsiyahh Çok önyargılı bır cevap sen begenmeyebılırsın ama bunu yanında yakısan erkegede cok artı katan bırsey hele bırde paran pulun karıyerın sekılın yerındeyse çok artısı oldugunu söyluyorlar;)
Zengin olması gerekmiyor. Kel erkekler bana sempatik gelir. Ama saçları önden dökülmüş değil full kel olacak. Kocam kel olsa benim karpuz kafalı herifim diye severdim. 😂
atletik vucutluysa prim yapar atrıca birisi sordu ya siz de her gün kel sorusu sorarsınız aynı fotoyu paylaşırsınız djdjdj eskiden onedio dan alıyodunuz şimdi KS den mi dksksm
@Perimasalı3434 Önemlı olanda budur bence Ama uzun surelı gözlemlerıme dayalı bır sey paylaşmak ısterım ben hem iş hem sosyal cevresı cok genıs bır ınsanım bu yuzden gözlem ımkanım cok fazla oldu. Kel erkekler daha fazla pozıtıf daha espırılı ve daha anlayıslı oluyor ama arada öküzkerde cıkabılır;)
Kızlar için herhangi biri olsun yeterki parası olsun gerisi mühim değil!! Maalesef ki devir para devri kızlar maalesef paraya aşıklar ve paraya tapıyor