Kızlar saçımı küllü kumralla açık küllü kumralı karıştırıp boyadım içine igora da kattım ama bildiğiniz yeşil oldu hatta biri yeşile boyattın da aktı mı diye sordu o kadar. ben bu saçımdaki yeşilliği nasıl atabilirimm:(((
Güncellemeler
+1 yıl
ayrıca turunculukta oldu
İgora 0-22 yüzünden saçım yeşil oldu, ne yapacağım?
Aslında işin ilginç tarafı deutan olduğum için yani renk körü yeşili gri olarak görüyorum ve daha çok hoşuma gidiyor hem sarı fazla dikkat çekiyor ve bir süre sonra bayıyor
griyi bilgi sahibi olmadan evde yapabilmek zor anca kuaförler yapabiliyor onlarda iyi boya kullanıyor o yüzden bizim gibi market boyaları kullanmıyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Oha yeşil saç rengi hoş olabilir aslında kalsın elleme
yaaa ben küllü sarı istemiştim sadeceee
Aslında işin ilginç tarafı deutan olduğum için yani renk körü yeşili gri olarak görüyorum ve daha çok hoşuma gidiyor hem sarı fazla dikkat çekiyor ve bir süre sonra bayıyor
ah ah keşke gri yapabilsem...
Direk gri saç boyası sürsen olmuyor mu
sanmam, gri saç rengi elde etmek çok zor ve deneyerek saçımı yormak istemiyorum yoksa denerdim
Nasıl ya o zaman saç boyaları işe yaramıyorsa millet niye alıyor
griyi bilgi sahibi olmadan evde yapabilmek zor anca kuaförler yapabiliyor onlarda iyi boya kullanıyor o yüzden bizim gibi market boyaları kullanmıyorlar
Yesilligi yok eden kirmizi dir
Once bir ketçap sur sacina saka degil alir yesilligi eger hala kaldiysa kizillik iceren sicak bir renk yap
ya işte asla saçımı koyultmak istemiyorum küllü turunculuk olmayan bir sarı istiyorum:(
Açık küllü sarı boya al boya ve mor sampuan kullan
Iyy iğrenç bişey.
sağol ya çok motive oldun
Rica ederim
Eeee
ne eee
Yıka gitsin