Saç Bakım Sağlıklı saçlar için biotin takviyesi kullanır mısınız? kaktüskafa Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Biotin saçlar için oldukça faydalı bir vitamin. Sizler sağlıklı saçlar için biotin takviyesi kullanıyor musunuz? Sağlıklı saçlar için biotin takviyesi kullanır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,4b cevap paylaştı. Sağlıklı ve doğal beslenmeye özen gösteriyorum gadası 0 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl takviye yerine dogallik tercihim olur. saglikli saclar icin veya genel anlamda.. saglikli beslenerek yaşam kosullarim ile biseyler yapmaya çalışırım. ama bazi mevsimsel dönemler vs. takviye gerekebilir 0 0 Yorumla
meryem7121 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Saçlarım aşırı dökülüyodu kullandım şu an dökülmesi durdu iyi yani 0 0 Yorumla
QueenFrigg Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 56% +1 yıl Hiç ihtiyacım olmadı ama gerekirse kullanırım 0 0 Yorumla
darkleyl96 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Saç Bakım konusunda 911 cevap paylaştı. Kullanmadım ama kullanabilirim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sağlıklı ve doğal beslenmeye özen gösteriyorum gadası
takviye yerine dogallik tercihim olur. saglikli saclar icin veya genel anlamda.. saglikli beslenerek yaşam kosullarim ile biseyler yapmaya çalışırım.
ama bazi mevsimsel dönemler vs. takviye gerekebilir
Saçlarım aşırı dökülüyodu kullandım şu an dökülmesi durdu iyi yani
Hiç ihtiyacım olmadı ama gerekirse kullanırım
Kullanmadım ama kullanabilirim
kullaniyorum tırnak sağlığı içinde gerekli
Kullanılmalı bence
Kullanmıyorum
Olabilir
hayirr
Kullanmam.