Balın saçlar üzerinde çok büyük etkisi varmış. Saçlara gerçekten çok iyi geliyormuş. Ben de bal içeren şampuan kullanmaya karar verdim. Saçlarıma iyi geleceğini düşünüyorum. Ballı şampuan kullanan var mı, hangi şampuanı önerirsiniz?ballı şampuan
Bal saçlar için oldukça faydalı. Saç bakımında yer alması gereken malzemelerden biri.
Balın saçlara faydası nedir?
- Saçların elektiriklenmesini önler bu sayede saç kabarmasına kesin çözümü bulmuş oluruz - Saçların nemlenmesini sağlar. Saçların nemli olması güçlü olmasını sağlar. - Saçlarını yumuşatır ve parlatır. Bu sayede pırıl pırıl saçlara kavuşmuş oluruz - Saç kırılmasını önler.
Ballı şampuan önerisi
ballı şampuan
Ballı şampuan önerisi olarak Elidor Canlı ve Dirençli Saçlar şampuanını tavsiye ederim. Bal ve papatya içeriği sayesinde saçların dipten uca güçlenmesini sağlar. Saçların yumuşacık ve parlak olmasını sağlıyor. Saçlarda en önem verdiğim şeylerden biri yumuşak ve parlak olması. Beklentimi karşıladı. Ayrıca mis gibi kokuyor.
Ben ballı şampuan olan Elidor Canlı ve Dirençli saçlar şampuanını çok sevdim. Saçlarımdaki etkisini beğendim. Kullanmanı tavsiye ediyorum.
En İyi Cevaplar