Bunun siyah dışlısı var. Ondan kullanıyorum. Üniversite zamanı da Bioblas kullandım. O zamanlar iyi gelmiş olduğunu düşünüyordum ama şu an düşünmüyorum. Aslında birçok bitkisel şampuan kullandım. Hiçbiri iyi gelmedi. Tresan olsun Otacı olsun, aktardan almış olduklarım olsun, revox olsun hep kullandım. Sonuç her türlü nanay. Bir de doktor Vichy'i dene demişti de maliyeti yüksek gelmişti.
Asla yok faydasız... benim saçım yumuşak ince telli olduğu için yağlı saç tipine sahibim... Bu şampuandan sonra daha da beter olmaya başladı ve kepek sorunu arttı
bi dene saç tellerine etkisini bi gözlemle kaşınma falan yapacak mı ona bak, sert saçların varsa daha sertlesebilir ince telliysen daha fark edersin zaten
eczaneye git, bepanten vs serum ampul varmış onlardan istiyorum de al bi de dökülme karşıtı yag al onlara karıştır saçına masaj yapar beklet. en azından kurutmaz besler ellerinle de masaj yapıp köklerini canlandıracaksın ya daha mantıklı ve iyi
Anladım benim saçlar ince düz deneyeyim ama tedirgin oldum şimdi markaya çok şikayet de gördüm saç döküyor diye kararsız kaldım yinede 1 kez denemekten bir şey olmaz sağol 🫡 arkadaş Gratis den almış bunu yinede Eczane aklımda oraya da giderim serumda denerim işe yarar belki biraz uğraştıracak ama yapacak bir şey yok