Selamlar💕 Özellikle boya ve açıcı işleminden sonra daha da kuruyan ve daha sık kabaran saçlarıma neler yapıyorum anlatmak isterim sana da😊 Ama öncesinde kabaran sebepleri de bilmeliyiz ki sonuçlarına da ona göre yönlenebilelim.
Saçlar neden kabarır?
Çok fazla fön çekme, ıslak halde bağlamak, kuruyken taramak ve saçlara uygun tarağı seçememek... Anlayacağınız birçok sebep mevcut. Kalın telli ve gür saçlara ben geniş kılçıklı tarak tercih ediyorum. Veya kirpi tarak. İnce tellilere fön tarağını tavsiye ederim.
Kabarmaması için saçlarıma neler yapıyorum?
Yıprandıktan sonra (açıcı işlemi) maske, çeşitli yağlar kullanarak eski sağlığına kavuşturmayı başardım. Fakat orada bitmedi işim. Duş sonrası saçlarımın kırığa karşı, yıpranmaya karşı ve sıcak havalarda kurumaya karşı onarıma ihtiyacı var. Bu yüzden duş sonrası Elidor 7/24 Onarıcı Bakım Saç kremi kullanıyorum.
7/24 Onarıcı Bakım Saç kremi.
Saçlarıma nazikçe uygulayarak dipten köke yumuşaklık ve canlılık kazanmasını sağlıyorum. Tarak yardımıyla daha kolay oluyor tabi ki. Bir sonraki duş süresine kadar kalıcı bakım sağladığından yıpranma sorunum olmuyor.
Herhangi bir özel davet, kendi isteğimle saçlarıma çektiğim her bir fön ısısı elektriklenmeye yol açıyor. Senin de bu gibi bir sorunun varsa dostum Elidor 7/24 Elektriklenme Önleyici Saç Kremini mutlaka denemeni tavsiye ederim.
7/24 Elektriklenme Önleyici saç kremi.
Hoş bir koku yanında elektriklenme gibi sorunları da ortadan kaldırması estetik açıdan beni çok rahatlattı. Fön sonrası, maşa sonrası daha doğal görünüm için kullanabilir, elektriklenmeyi önleyebilirsin.
Kıvırcık ve kabaran saç mı?😱 Aklımı kaçırabilirim herhalde. Uğraşması güç. İki saat fön çekmeye zamanım da yok! Fakat kıvırcıklarımı belirginleştirerek daha estetik yapabilirim. Elidor 7/24 Belirgün Bukleler Saç kremi;
7/24 Belirgin Bukleler Saç kremi.
Her an yanımdan asla ayıramayacağım ikinci kremim olabilir. Kıvırcık saçlarımla bu şekilde barışık olabiliyorum.😊
Kabaran saçlara duyurulur!!! Elidor'un şekillendirici bakım kremleri saçlara besleyici yağlarla bakım yaparken kolay şekillendirilmelerini de sağlıyor.❤
Elidor 7/24 Saç Şekillendirme Kremleri.
Kabarmayan ve daha kolay şekil alan saçlar için vazgeçemeyeceğiniz bir ürün olacağına eminim. Bunun yanında etrafınızdakileri mis kokulu saçlarınızla bayram ettirin.💕😋💕
Benimde eskiden saçlarım çok kabarırdı elidor şampuan ve saç kremini düzenli kullandığımdan bu yana banyodan çıkınca saçlarım fönlü gibi çok güzel oluyor..