Saç ekimi şart, benimde saçlarım seyrekleşti. Şakak bölgelerim döküldü ve saçlarımı 2 numara kesiyorum herzaman. Ben kız olsaydım kel erkekle birlikte olmazdım o yüzden ''Kız olsam kendime bakmam.'' diyorum. Zaten kimse de bakmıyor :D Her zaman dış güzellik önde gelir ve saç +1 kazandırır.
Kelliğin genetik olduğunu biliyorsunuz değil mi? Eğer kişide olan bir hastalıktan kaynaklanmıyorsa. Fizyolojik bir durum. Kişinin kendine güvenmesiyle alakalı. Kel sevmeyen kadın kendisi bilir Biz de seveni buluruz. Kimsenin tekelinde değiliz. Ektirmek gibi bir niyetim de yok.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kelliğin nesi karizma ya şlkdfldfks Yakışan vardır da bana ekstra karizma gelmiyor saç göz uyumu mükemmel bir şey ve erkekte ilk dikkat ettiğim şey saçlar
Kişiye göre değişir. Mesela Vin Diesel ve Çağatay Ulusoy. İkisinde ayrı bir tip. Çağatay ı kel Vin i saçlı düşünsene bir . Kişiden kişiye değişir. Ama kellerin de ayrı bir karizması var bence
Binde bir kel olupta karizma olan kişi var. Bunlardan birisi Jason Statham mesela ama onun dışında kel olupta yakışıklı veya karizmatik adam sayısı bir elin parmaklarını geçmez bence.
Yani her seyin kendince güzelliği ayrıdır ama bu resimdeki güzel kardeşim arkadaşım gibilerine olmuyor boş zamanlarında taksiye çıkan emekli mahmut dayı bundan daha karizma ya
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Bunun gibi si*ik p*cleri niye barındırıyorlar anlamıyorum sözde millet aç awq
Kişiden kişiye değişiyor yakışan da var yakışmayan da
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Şu görseldeki herife de ayrı uyuz oluyorum. Sırf tarz olacağım diye, başkasının tarzını kopyalamış. Ne müziği ne tarzı beş para etmez. Kimse kendi olmayı beceremiyor.