Saç Bakım Güzellik/yakışıklılıkta seni sen yapan saç bakımın mı, cilt bakımın mı? coiffeurcan Takip Et FenomenGuru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Bu konu da seni sen yapan saç bakımın mı, cilt bakımın mı? Kuaförünüz soruyor#Coiffeurcan Güzellik/yakışıklılıkta seni sen yapan saç bakımın mı, cilt bakımın mı? Cevapla Cilt Soruları Güzellik Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
séductrice Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 64% +1 yıl Her ikiside. 1 2 Yorumla séductrice +1 yıl Teşekkürler 😊 Yorumla coiffeurcan +1 yıl Rica ederim😊 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,4b cevap paylaştı. İkisiyle bir bütün gadası 0 0 Yorumla
Creeper07_ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 56% +1 yıl Cildim çok hassas ve döküntü + kızarıklık çıkıyor bazen suratımda ve buna rağmen kötü durmuyor cildim bu da avantajım belki de şaçlarımı genelde uzattığım için çok bakımlı olmuyor ama çok da bakımsız durmuyor. 0 0 Yorumla
Hayatitanii Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 72% +1 yıl Merhaba,bence ilk cilt bakimi gelir.Iyi gunler dilerim.. 0 0 Yorumla
Milk-chocolate Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 63% +1 yıl Saçlarım da cildim de iyi. Amaaaa çirkinlik abidesiyim😁 0 0 Yorumla