Elidor şampuanlarından yeşil seriyi çok duydum. Elidor yeşil seri kullananlar var mı? Saçlarınızdaki etkisinden memnun musunuz? Saçlarım geç uzuyor bu sebeple denemek istiyorum.elidor yeşil seri
Elidor yeşil seri kullananlar ve deneyimleri neler?
Ben kullandım uzunca bir süre pek işe yaradığını söyleyemem daha sonra restorex sarmaşık özlü kuru saçlar ( saçlarım kuru sen başkada seçebilirsin normal saçlar İcin olanında var.) çok iyi geldi saçlarım 1 bucuk ay gibi zamanda o kadar uzadı ki anlatamam cidden tavsiye ederim.. Saçlarım omuzumda bile değildi kulak hizasında birseydi halen kullanıyorum.. Yalnız söyle bir eksisi var saçları kurutuyor. Bunun İcin saçınıyıkadıktan sonra hem beslenmesi uzaması hemde kurumayı engellemek İcin argan yağı veya aktardan hint yağı çam terabwntin susam yağı jojoba yağı gibi yağları karıştırarak 1 pompa veya uzunluğuna baglı 2 3 pompa sürebilirsin
Elidor şampuanların birçok serisi gibi yeşil serisini de denedim. Ben memnun kaldım hala kullanmaya devam ediyorum.
Elidor yeşil seri neden tercih edilmeli?
Elidor yeşil seri
Elidor yeşil seri sayesinde sağlıklı ve hızlı uzayan saçlara sahip olmak çok kolay. Benim de saçlarım yavaş uzuyordu. Elidor yeşil seri kullananların tavsiyesi sayesinde ben de kullanmaya başladım. Biotin yani B7 içeren formülü ile saçları dipten uca besliyor. Bu sayede saçların yıpranmadan sağlıklı şekilde uzamasını sağlıyor. Benim saçlarımda işe yaradı. Uzadığını fark edebiliyorum.
Elidor yeşil serisinin saç kremi de oldukça işe yarıyor. Islak saçımı masaj yaparak uyguluyorum ve duruluyorum. Saç uçlarımı onarıyor, besliyor ve uzamasını sağlıyor. Elidor yeşil seri kullananlar olarak tavsiyemdir.
- Saçları düzenli olarak dipten uca olacak şekilde taramalısın - Elidor yeşil seriyi düzenli kullanmalısın - Saç ürünlerini uygularken masaj yaparak uygulamalısın - Saç uçlarının sağlığına dikkat etmelisin.
Saçların sağlıklı uzaması doğru beslenmekten geçer. D ve C Vitamini içeren gıdalar. Tüketmelisiniz süt ve süt ürünleri aynı zaman da deniz mahsülleri ve kuru baklagiller. İlaç alarak vitamin almanı önermem elidor yeşil seri ürünleri güzel ve faydalı aynı zaman da elidor. Saç bakım serumlarına göz atabilirsin ✂️
Bunun yerine normal kullandığın şampuana birer ampul b vitamini e vitamini c vitamini ve yaklaşık 30 damla kadar çam terebentini koy düzenli olarak kullan.