Merhaba arkadaşlar saçlarım çok kabarık bu ürün işe yararmı sizce? Düz saçlar için diyor ama belki kabarık olanlarıda düzleştirir :D?

Merhaba arkadaşlar saçlarım çok kabarık bu ürün işe yararmı sizce? Düz saçlar için diyor ama belki kabarık olanlarıda düzleştirir :D?

Selamlar💜
Eğer saçlarınızın sürekli kabarmasından şikayetçiyseniz Elidor Düzleştirici Seri'si aradığınız bakım serisi olabilir. 🤩 Özelliklerini merak edenler için hemen anlatmaya başlıyorum.

Elidor Uzman Saç Düzleştirici Seri'si şampuan, besleyici bakım kremi ve saç şekillendirici bakım kremi gibi birbirinden harika 3 farklı üründen oluşuyor. Aynı zamanda dünyanın en iyi saç uzmanlarından biri olan Yuko Yamashita ile birlikte geliştirilen bu seri, hem ismindeki gibi saçlarınızın mükemmel düzlüğü sahip olmasını sağlıyor hem de kururken kabaran saçlarınızın kabarmasını önlüyor.

Elidor Mükemmel Düz Serisi, yukarıda da bahsettiğim gibi 3 farklı üründen oluşuyor. Şampuan ve saç kremini banyoda ıslak saçlarınıza şampuan önce olacak şekilde kullanmalısınız. Banyodan sonra nemli saçlarınıza saç şekillendirici bakım ürününü uyguladıktan sonra ise kabarmayan mükemmel düz saçlarınıza kavuşmuş oluyorsunuz.🤩

Elidor Saç Düzleştirici Şampuan'ı deneyen kullanıcıların yorumlarını incelediğimde bu seri ile saçlarında tam anlamıyla istedikleri gibi bir fark oluştuğundan bahsetmişler. Kendi deneyimimle örtüşen yorumlar görmek beni gerçekten çok memnun etti. Eğer siz de kabaran saçlarınızdan şikayetçiyseniz bu seriyi kesinlikle denemenizi öneririm.
Cevap
1Cevap
Sacının dız ya da kıvırcık olmasını sampuanla degıstıremezsın ki o senın dogustan hormonlarınla hucre yapunla falan alakalı bısey maalesef ıse yarayamaz 😞
Çok aşırı bir kabarikligi yoksa yarar ben kullanıyorum düz oluyo :D
Yaramiyor boşa almişsin
Ben kullandim ise yaramamisti 😁
Çok uzun olmamasına rağmen saçlarım çok kötü duruyor umarım bende işe yarar :D
Dene bakalim
Yarıyor evet
Diğer serilerini almadım sadece bunu aldım umarım işe yarar :D
Yarar yarar saçtan saça farklılık gösteriyor ama :D
YARAR
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?