Saçlarım bu ara çok yağlanmaya başladı nedendir bilemedim. Hem parlak görüntü hoşuma gitmiyor hem de şekil verirken ağırlaşıyor. Her gün yıkasam da durum bu şekilde arkadaşlar. Yağlı saçlar için şampuan erkek için var mı bildiğiniz? Önerirseniz çok memnun olurum.Yağlı saçlar için şampuan erkek
Yağlı saçlar için erkek şampuanı var mı, önerileriniz neler?
Yağlı saç görüntüsünden herkes muzdarip. Görüntüsünün kötü olduğu gibi, saçların şekil almasını da engelliyor. Bunun için mutlaka arındırıcı, yağlı saçlar için özel şampuanlar kullanmak gerekiyor. Benim önerilerimi yazacağım.
Yağlı saçlar için şampuan erkek: İçlerinde en iyileri!
1. Elidor Detox Ferahlığı Doğanın Enerjisi
Yağlı saçlar için şampuan erkek
Limon ve yeşil çayın da etkisiyle detox etkisi yaratıyor, saçlara nefes aldırıyor. Aynı zamanda saçtaki yağı ve kiri arındırıyor. Zaten kısacık saçlarımız var bunun için de en iyisini tercih etmemiz şart bence. Duş sonrası saçlarımın nefes alması benim çok hoşuma gidiyor.
2. Clear Men Maksimum Ferahlık
Yağlı saçlar için erkek şampuanı
Kepeğe karşı etkili olanı da var Clear'ın o da iyi geliyor ama ferahlık ve arındırma açısından en iyisinin bu olduğunu söyleyebilirim. Saç derisini derinlemesine temizleyerek koruyucu bir katman oluşturuyor ve saçların beslenmesini de sağlıyor.
3. Sinoz Yağlı Saçlar İçin Şampuan
Yağlı saçlara özel şampuan erkek
İçeriğinde biberiye, papatya, duvar sarmaşığı gibi bitki özleri bulunuyor. Tam bir arındırıcı denebilir :) Bitki özleri sayesinde saç yağdan arınıyor ve beslenip, güçleniyor. Bu seçeneği de değerlendirmeni tavsiye ederim.
Benimde saçlarım çok çabuk yaplanıyor. Zaten genelde erkeklerin saçları kadınların saçlarına göre yağlanmaya daha çok müsait. BIONESS marka şampuanlar kullanıyorum ve gerçekten de çok memnunum. Ayrıca duş alırken BIONESS markasının saç maskelerini ve kremlerini de masaj yaoarak uyguluyorum. Herkese tavsiye ederim 👍
Cilt tipin yağlıysa şampuan bunu durdurmaz kuru ciltlere göre hep daha hızlı yağlanır tek çözümü sık sık yıkamak ama head&shoulders ve pantene nin aqua light serisinin önerebilirim.
En İyi Cevaplar