Selam arkadaşlar :) Benim saçlarım bu aralar yıprandığı için dökülmeye başladı. Zor taranmaya başladı. Erkek saç bakım ürünleri tavsiyeleri olan var mı? Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.erkek saç bakım ürünleri tavsiyeleri
Erkek saç bakım ürünleri tavsiyeleri olan var mı, varsa tavsiyeleriniz neler?
Gün de 5 ile 100 tel saç dökülmesi normaldir. Fakat bu demek değildir. Bakım yapmıyacağız
☆Saçlarım zor taranıyor. Peki neden? Kalın telli olduğu için mi, bakımsız kaldığı için mi? İnce telli olsa zor taranmaması lazım sana tavsiyem doğal yağlar kullanman.
☆Şampuan içine yağ Şampuanına çam terebentin yağı ekleyerek daha iyi sonuçlar el de edebilirsin. Buna ek olarak saç diplerinden başlayarak uçlara doğru argan yağı uygulayabilirsin. Ben pantenin argan yağını tavsiye ederim bu durulanmıyor. Sürdükten sonra streç folyo ile sar 25 dk beklet ve kurutma makinasıyla kurut.
☆Saç toniği 2 hafta da 1 saç toniği uygulamanı da tavsiyelerimin arasına dahil ediyorum. Saç toniği nedir, ne işe yarar bu ürünü masaj yaparak uygularsan kan dolaşımını hızlandırır, kökleri harekete geçirir, hücreleri uykusundan uyandırır ve ferahlık sağlar.
☆Tek şampuana sabit kalmak🤔 Tek bir şampuana sabit kalmanı önermem şöyle ki; Sürekli ağrı kesici kullanan insan bir süre sonra ağrı kesicinin bir işe yaramadığını görecektir. Çünkü vücut bağışıklık kazanıyor. Etki yapmıyor hee işte sürekli aynı şampuanı kullanmakta saç diplerimiz ve saç tellerimiz bağışıklık kazanacağı için etkisini yitirecektir.
☆Hangi şampuanı kullanıcam Sana tavsiyem elidor'un hindistancevizli şampuanıdır. 500 ml bir kutuyu bitir. Ardından en son çıkan kırmızı yosun özlü Şampuanına geçiş yap bunu da bitirdikten sonra "tuzsuz sls içermeyen" şampuana geçiş yapmanı tavsiye ederim sonra yine elidor'un hindistancevizli şampuanına devam edebilirsin.
Zaman zaman saç dökülmesi sorunu yaşıyorum. Bunun başlıca sebibi saçlarımın yıpranması. Yıpranan saç şekil almaz, zor taranır ve dökülmeye başlar. Bunun tek sırrı saçlarını onaracak ürünler kullanmak olacaktır.
Erkek saç bakımı için neler yapılabilir?
Doğal yağ kullanımı
Biz erkekler bazen saçlarımıza yeterli bakımı yapmıyoruz. Saçlarımız için doğal yağlardan faydalanmak gerekiyor. Sana önereceğim birkaç besleyici yağ var; - Badem yağı - Hindistan cevizi yağı - Yılan yağı - Çam terebentin yağı
Ben bu yağları karıştırıyorum ve saçlarıma uyguluyorum. İyi geldiğini söylemek isterim. Erkek saç bakım ürünleri tavsiyeleri yanında, doğal yağlardan da faydalanmalısın. Ayda bir ya da iki kere yapman yeterli olacaktır.
Erkek saç bakım ürünleri tavsiyeleri
Ben doğal yağlarının yanında saç bakım ürünleri de kullanıyorum. Son zamanlarda tavsiyeler üzerine saç ürünü denedim. Saçlarım için oldukça faydalı oldu. Şampuanını saç tipine göre seçmen çok önemli. Saçlarını yıkarken saç diplerine masaj yapman gerek. Bu şampuanın daha verimli olmasını sağlar. Sampuan kadar saç kremi ve saç yağı da kullanmak oldukça önemli.
erkek saç bakım ürünleri tavsiye
Erkek saç bakım ürünleri tavsiye olarak Elidor markasının serum bakım kremleri. Banyo sonrası saçlarıma uyguluyorum. Saçları onarıyor ve besliyor. Erkek saç bakım ürünleri tavsiye olarak Elidor bakım kremini kullanabilirsin. Saç kremi kullanmak istemezsen saç yağı da kullanabilirsin. Elidor'un avokado özlü saç yağını tavsiye ederim.
Ilk olarak tıraş makinesi ile sifira vurdktan sonra çift tarafli banti komple kafana yapistiriyorsun ustune saclari yapistiriyosun Ölene Kadar Saçin var
En İyi Cevaplar