Saçlarım eskisi kadar gürleşir mi?

Önceden çok sık ve kalın telli saçlarım vardı, birçok insanın isteyebileceği türden saçlara sahiptim , ilkokuldayken orman kafa diye dalga geçenler bile olurdu o derece gürdü saçlarım, herkes sende iki insanın saçı kadar saç var kafanda derdi ancak son birkaç senedir çok döküldü ve bayağı azaldı saçlarım şu anda dökülmesi normale döndü eskisi gibi dökülmüyor ancak eskisi gibi gür değil artık ve gürleşmiyor da , doktora bile gitmiştim zamanında herhangi bir vitamin eksikliği de çıkmadı badem yağı vermişti haftada iki kez kullan dedi onu da denedim ancak devamlı kullanmadım 3 hafta sonra bıraktım kullanmayı saçımın dökülmesine bir yararı olmadı sadece saçımın önlerinde birkaç tel çıktı o da o yağdan dolayı mı bilemiyorum. Sonradan yağı kullanmayı bıraktıktan bir ay sonra falan dökülmesi de azaldı saçlarımın ancak dökülmesi dursa ne yazar ki saçlarım da ciddi oranda azalmıştı çünkü. Önceden banyoda bir iki tel ya dökülür ya dökülmezdi gür olduğu kadar güçlüydü de saçlarım. Eski canlılığını ve gürlüğünü kaybetti saçlarım kullandığım bir şampuandan dolayı, o şampuan o kadar batırdı ki saçlarımı artık her banyodan çıktığımda ağlıyordum o derece psikolojim bozulmuştu. Sizce ne kullanabilirim önerebileceğiniz bir şey var mı?
Saçlarım eskisi kadar gürleşir mi?