Saç boyatmak, saç bakımı yapmak mıdır? Saçın boyasının düzgün ve tam olması saçı bakımlı gösterebilir, saç boyasının içeriğinde bakım yapan ürünler de olabilir ama saç bakımı için boya yapmak tek başına yeterli değildir. Boyalı saçların ekstra bakıma ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Sizce?
Yok bebeyim ya ben bakım değildir diye düşünüyorum. Varsa da dediğin gibi tek başına yeterli değildir. Mesela ben saçlarımı boyatmayı istemem doğal rengini seviyorum bakımınıda yapıyorum. Tek başına "Sadece" boyatmak bakıma girmez aksine saça zarar verir. Kız erkek farketmez, saç uzatmak isteyen kişi saçı beslemeli unutmadan bakımınıda yapmalıdır başka bir deyişle ona bakmakla sorumludur. Sonra saç uzatacam sağlıklı güzel görünecem derken hem zarar veriyorlar hem de görünüşlerini kötü etkiliyorlar.
Maalesef sadece boya yeterli olmuyor hele hele saçlar sarıysa işin dahada zor, sadece dip boyası yetmiyor ona cila atmak gerek ardından kırıcı ardından parlatıcı yani bir cumartesimi komple kuaföre ayırıyorum dersem yalan olmaz 6-7 saatim gidiyor saçlar siyah değil ki boya bitsin
Saçımda boya yok beyazlarım var tek tük onları da pek dert etmiyorum hindistan cevizi yağı zeytinyağı argan yağı badem yağı ile saçlarıma bakım yapıyorum ve elma sirkesi gayet ucuz ve kullanışlı ürünler böyle bakım yapıyorum en çokta sağlıklı beslenerek bakım yapmak önemli
Bakımlı olmak güzel görünmek, kendini iyi hissetmek demektir. Saç boyası yaptırarakta kendimizi iyi hissederiz. Daha güzel görünürüz. Demem o ki saç boyası yaptırmak da saç bakımına girer bence 🌺
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayır, saç boyama makyaj yapma oje sürme bakım değildir, sadece süslü olmaktır bakım cilt bakımı saç temizliği vücut temizliğine denir
En İyi Cevaplar