Saçlarım çabuk yağlanıyor, her gün de yıkayamıyorum. Zaten her gün yıkanan saçlar zamanla zayıflıyormuş açıkçası bundan da korkuyorum. Yağlı saçı temiz göstermek için kuru şampuan mı gerekir? Kullananlar bilgi verirse sevinirim, memnun kaldınız mı? Yağlı saçlara mat ve temiz görünüm vermek için pratik ne yapılabilir?Yağlı saçı temiz göstermek
Yağlı saçı temiz göstermek için kuru şampuan mı gerekir?
Saçlarımız en güzel aksesuarımız :) Ben saçlarım canlı ve hacimli gözüktüğünde kendimi daha pozitif hissediyorum. Aynı şekilde yağlı ve cansız olduğunda da dışarı çıkasım bile gelmiyor. Kolay kolay olmasa da bazı zamanlarda saçlarım yağlanabiliyor. Çözüm yolu Kuru Şampuan uygulamasından geçiyor :)
Yağlı saçı temiz göstermek için kuru şampuan uygulaması:
Yağlı saçı temiz göstermek için kuru şampuan uygulaması
Ben Elidor Canlandırıcı Kuru Şampuan kullanıyorum. Özellikle yoğun zamanlarımda kurtarıcım oluyor çünkü saçlarımı yıkayamadığım zamanlarda yeni yıkanmış gibi temiz ve canlı gözükmesini istiyorum. Zaten bu yeşil olan yağlı saçlar için. Saçları anında canlandırıyor ve yağlı görünümü gideriyor.
Saçlarınızı tutamlara ayırarak 15 cm uzaklıktan sıkıyorsunuz. Sonrasında ellerinizle masaj hareketleri yaparak dağıtıyorsunuz. Tarakla da tararsanız bitmiştir :) Çok kısa sürede uygulanıyor ama etkileri çok büyük :)
Benim sacim hemen yaglaniyordu, her gun yikadim 2 hafta falan, sonra gecti. 2 kes sampuanladim ve sadece sacimin uclarina conditioner kullandim, Gecti. Kuru sampuan tavsiye etmiyorum (yani zorda kalmadigin surece).
Saçını her gün yıkamasan da yağ dengeleyen bir şampuan senin için şart. Sebamed, Yves Rocher ya da Vichy gibi markaların çok iyi ürünleri var. Onun dışında çok sıcak su kullanma. Ayrıca haftada 2-3 kere iki limonun suyunu suyla seyreltip saçını son olarak bu suyla durula. limon yağı dengeleyecektri. Kuru şampuan günü kurtarır açıkçası ben kullandım daha da yağlandırdı.
En İyi Cevaplar