Buğday tenlilere en çok hangi saç rengini yakıştırıyorsunuz? Biraz değişiklik her zaman iyi gelir dedim saçlarımda renk değişikliği yapmaya karar verdim :) Tabii ki onca renk arasında kararsızım kendime en çok yakışacak tonu seçmek istiyorum. Buğday tenlilere hangi saç renkleri yakışır?Buğday tenlilere hangi saç renkleri yakışır?
Buğday tenliler çok şanslı aslında :) Neredeyse tüm saç renkleri buğday tende enfes duruyor. Tabii ki bunların arasında en çok yakışan saç renkleri de var :) İşte onlar:
Buğday tenlilere hangi saç renkleri yakışır?
1. Küllü sarılar
Buğday tenlilere hangi saç renkleri yakışır?
Buğday tenlilerin ombre olarak da kullanabilecekleri küllü sarı tonları her zaman rağbet gören saç renkleri arasında :)
2. Bal köpüğü
Buğday tenliler için saç renkleri
Bal köpüğü rengi de buğday tene çekicilik katan, cilt rengine uyan saç renkleri arasında. Buğday ten koyu saç renklerini de kaldırıyor olsa da ben daha çok açık saç renklerini beğeniyorum :)
3. Bakır kızıllar
Buğday tenlilere yakışan saç renkleri
Bakır kızıllar açık ten renkleriyle uyumu yakalıyor. Yani beyaz ve buğday tenliler için en uygun seçim olabilir :) Daha açık renkler seviyorsanız tarçın tonlarına da yönelebilirsiniz.
4. Işıltılı kahve tonları
Buğday tenliler için saç renkleri
Kahve tonları tek başına ten renginizi kapatabilir, bu yüzden tercih ediyorsanız mutlaka ışıltı da attırmalısınız. Bu şekilde daha havalı bir görünüme kavuşabilirsiniz :)
5. Açık kumral
Buğday tenlilere uygun saç renkleri
Buğday tenliler kumral renklerinde açık ve sıcak tonları tercih etmelidir. Bu şekilde cilt rengiyle saç rengi harika bir uyum içerisinde olur.
En İyi Cevaplar