Saçlarımı kestirdiğim için çok pişman oldum. Normalde de çok yavaş uzuyor ve bir yerden sonra uzaması duruyor. Hızlı saç uzatan şampuan isimleri verir misiniz? Saçlarımın uzun ve bakımlı olmasını istiyorum. Hızlı saç uzatan şampuan markaları hangileri?Hızlı saç uzatan şampuan isimleri
Hızlı saç uzatan şampuan isimleri verir misiniz, en iyileri hangileri?
Biz kadınlar zaman zaman değişim isteği içine gireriz. Bu sürece ilk olarak saçlarımızdan başlar, kestiririz. Sonrasında da pişman oluruz :D Neyse ki saçların hızlı uzamasına yardımcı olarak şampuanlar var da rahatlıkla bu süreci atlatıyoruz :)
Hızlı saç uzatan şampuan isimleri ve markaları nelerdir?
1. Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar
Hızlı saç uzatan şampuan isimleri
Bu seriden ben çok memnun kaldım. Sadece şampuan olarak değil, seri olarak kullanmanı öneririm. Sağlıklı olan saç her zaman daha hızlı uzar ve bu seri saçların sağlıklı bir şekilde uzamasını, bu süreçte tüm zorluklarla savaşmasını sağlıyor :) Saçları güçlü ve dirençli hale getiriyor. Hızlı saç uzatan şampuan olarak favorim budur :)
2. Bioblas Keratin Repair Kuru ve Yıpranmış Saçlar İçin
Hızlı saç uzatan şampuan
Bitkisel serum katkılı içeriği sayesinde saçların daha sağlıklı olmasını sağlıyor. Saç dökülmelerine karşı da etkili. Keratin içeriğiyle saçların daha güçlü bir şekilde uzamasına yardımcı oluyor. Yıpranmış saçlarda uzama duruyor, önceliğimiz saçlarımızı onarmak, yıpranmasını engellemek olmalı.
3. Restorex Hızlı Uzama Etkili Arındırıcı Bakım Şampuanı
Hızlı saç uzatma
Restorex güzel bir çıkış yapmıştı, saç uzatan şampuan deyince akıllara ilk gelen markalardan biri oluyor. Uzun süre kullanma fırsatım olmadı çünkü benim saçlarımı biraz ağırlaştırdı. Kullanacaksan güzel bir saç kremi ya da saç maskesi mutlaka yanında almalısın.
4. Yves Rocher Saç Oluşumunu Destekleyen ve Dökülmeyi Engelleyen Şampuan
saç uzatan şampuan
Yeni saç oluşumunu desteklerken, var olan saçların da hızlı bir şekilde uzamasını sağlıyor. Stres, vitamin eksikliği, mevsim koşulları gibi sebeplerden dolayı dökülme yaşanıyorsa, onu da en aza indiriyor.
5. Eeose Yavaş Uzayan Saçlar İçin Şampuan
saçı hızlı uzatmak için
Bunu henüz kullanma fırsatım olmadı ama bana arkadaşım önerdi. O kullanmış, saçları zaten uzundu ama bir yerden sonra uzaması durmuştu. Bunu kullandıktan sonra uzama hızı normale dönmüş :) Canlandırıcı etkisiyle saçların enerjisini de yükseltiyormuş. Denemekte fayda var ♥
Öyle bir mucize yok. Saç uzama hızı senin beslenmenle, metabolizmanla alakalıdır. Ürünler sadece yardımcı olur besleme açısından. Saçın güçlenmesine yardımcı olacak besinleri tüketmen çok daha yararlı olacaktır.
"Hızlı saç uzatan diye bir şampuan yoktur." Sağlıklı saç uzatan şampuan vardır. Sana tavsiyem elidor'un hindistancevizli olan şampuanıdır. Kökten uca besler ben kullanıp memnun kalanlardanım sadece sürekli aynı şampuanı kullanma mesela bu şampuandan sonra elidor'un son çıkan kırmızı yosun özlü olanı kullanmanı tavsiye ederim. ☆PEKİ NEDEN? Çünkü şöyle düsünelim başı ağrıyan kişi sürekli aynı ilacı kullansa sabah aksam ne olacak bağışıklık kazanacak ilaç etkisini göstermeyecek saç ve saç diplerimiz de aynı şampuana bağışıklık kazanacağı için belli bir süreden sonra etkisini göstermeyecektir. ☆TUZSUZ ŞAMPUAN Bunlardan sonra da tuzsuz şampuan kullanmanı tavsiye ederim. Sls içeriği olmadığı için daha iyi gelecektir. Başlar da önerdiğim şampuanlarla buna zemin hazırlamış oluyoruz. Böylece adım adım saçlarımızı kendine getiriyoruz. ☆SAÇ TONİĞİ Saç toniği kullanmanı da tavsiye ederim. Neden? Çünkü kan dolasımını hızlandırır, saç diplerini ferahlatır, gözenekleri kendine getirir, kökleri uykudan uyandırır. Deyim yerindeyse bunu da masaj yaparak uygulaman gerekecektir. Geçmiş olsun sormak istediğin kafana takılan soru işaretlerin varsa burada olacağız✂️
Direkt şampuan ile olacak bir durum yok gadası yağlı yiyeceklerden uzak durman gerekiyor. Ayrıca Yemene içmene dikkat etmen gerekiyor. Çünkü sağlıklı saç için sağlıklı ve doğal beslenmek su tüketimini aksatmamak gerekiyor
Canım öncelikle hızlı saç uzatmak için restorex diye bir şampuan var onun içine 20 damla çam terebentin yağı ile hem saçlarınızı güçlendirebilir hemde daha gür olmasını sağlayabilirsin. Ben böyle kullanıyorum saçlarım hemen uzuyor birde çam terebentin yağı çok güzel gürleştiriyor saçları
En İyi Cevaplar