Arkadaşlar saçlarım kesinlikle uzamıyor saçlarımda balyaj var ama mesela saçı boyalı olup sürekli uzayan kızlarda var ben hindistan cevizi yağı kullanıyorum ama tek başına biraz yalnız kaldı :D Ekstra bir yağ kullanmak istemiyorum çünkü hindistan cevizini uzun süre saçımda tuttuğum için saçımı daha yağlandırmak istemiyorum dün Restorex şampuanı aldım sarımsak özlü ama reyonda bu şampuanlarda vardı merak ettim acaba hangisi daha etkili size göre?Gratiste satılan en iyi saç uzatan şampuan
restorex sarımsak özlü şampuanı
eda taşpınar at kuyruğu şampuanı
revox at kuyruğu sampuanı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Gratiste satılan en iyi saç uzatan şampuan hangisi sizce?
Revox at kuyruğu şampuanı bu konuda çok iyi. saç tellerini kalinlastırdigi için dolgun bir görüntü de oluşuyor. fakat saç tipine göre dökülmeye yol açıyor. Bunun ölü saçlari döktüğü de söylemler arasında tabi
Saçların küsme durumunu bilmeyen yoktur. Bir ara saçlarımı omuzlarımda kestirmiştim, kestiriş o kestiriş! Saçlarım bana küstü ve hızlı uzamayı durdurdu. Ben ise nasılsa kökü bende diye kestirmiştim ama çok zaman kaybettim bu süreçte. Birçok öneriyi uyguladım ama nafile. Sana kullanıp çok memnun kaldığım, o günden sonra herkese önerdiğim ürünü önermek isterim. Hızlı saç uzatmak deyince elbette ki aklıma tek gelen o hala belirli dönemlerde kullanıyorum.
Gratiste saç uzatan şampuanlar arasında en iyisi hangisi?
Gratiste saç uzatan şampuan
Bu soruya tek yanıtım Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar olur herhalde :) Küsen ve uzamayı durduran saçlarımı kısa süre içerisinde kendine getirdi. Bildiğiniz gibi sağlıklı saçlar ayda 1-1,5 cm civarı uzuyor ama benim o kadar bile uzamıyordu küstüğü dönemlerde. Benimle aynı gün saçlarını kestiren arkadaşımın saç boyutu beni 2-3 kat sollamıştı. Faklı hiçbir şey de yapmıyordu. Tavsiyeler üzerine Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar şampuanı denemeye karar verdim. Tabii ki bakım kremini de yanında aldım.
İçeriğindeki B7 vitamini sayesinde sağlıklı ve hızlıca uzayan saçlar!
Saç uzatan şampuan Gratis
Saç uzatan ürünler Gratiste bulunuyor zaten birçoğunu denemiş, sonuç alamamıştım. Elidor sağlıklı uzayan saçlar serisini de Gratiste kolaylıkla bulabilirsiniz. Marketlerde de var. İçeriğindeki B7 vitamini sayesinde sağlıksız saçların yeniden sağlığına kavuşmasına destek oluyor. Saçları derinlemesine besliyor ve uzama hızını kontrol altına alıyor. Saçlarınızın hızlıca uzamasını istiyorsanız mutlaka şans verin derim :) Saç uzatan şampuan Gratis mağazasındaki en iyisi kesinlikle!
Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar Serum Bakım Kremi içeriğinde keratin ve çam terebentin yağı bulunuyor. Çam terebentinin saç uzamasına etkisini bilmeyen yok zaten. Keratin mükemmelliği de ilk kullanımda saçlara yansıyor. Kolayca durulanıyor ve saçlarda ağırlaşma yapmıyor.